24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta ZYRTEC verkossa

Lääke Käyttää

Zyrtec on antihistamiini. Antihistamiinit estää aivastelu, vuotava nenä, kutina ja kastelu silmät, ja muita allergisia oireita. Zyrtec-oraaliliuosta käytetään hoitoon allergiat, nokkosihottuma (urtikaria), ja muut allergiset tulehdukset.

Otettu

Zyrtec tulee kuin tabletti voit ottaa sen suullisesti. Se yleensä otetaan kerran päivässä. Se voidaan toteuttaa säännöllisesti tai kun allergia oireet leimahtaa. Noudata lääkemääräystä etiketissä huolellisesti, ja kysy lääkäriltäsi tai apteekista selittämään osaa et ymmärrä. Ota Zyrtec täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen ottaen tämän lääkitystä, kerro lääkärillesi, jos sinulla on munuais-tai maksasairaus. Saatat tarvita pienemmän annoksen tai erityinen seuranta-aikana hoidon Zyrtec. Zyrtec on FDA raskauden luokan B. Tämä tarkoittaa, että se on todennäköisesti vahingoittaa sikiötä. Älä ota Zyrtec-tabletteja keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Zyrtec äidinmaitoon ja saattaa vaikuttaa imetettävään vauvaan. Älä ota Zyrtec-tabletteja keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva. Jos olet yli 60-vuotias, saatat olla todennäköisemmin kokea haittavaikutuksia Zyrtec. Saatat tarvita pienemmän annoksen tätä lääkettä.

unohtunut Annos

Jos unohdat ottaa annoksen, älä ota ylimääräistä tabletti kiinni annos unohdit. Odota ja ota seuraava tabletti tavalliseen aikaan. Älä ota enempää tabletteja kuin lääkäri on määrännyt.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Lopeta Zyrtec ja hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos sinulla ilmenee allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma). Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen ottaa Zyrtec-tabletteja ja keskustele lääkärisi kanssa, jos koet uneliaisuutta, väsymys tai huimaus; päänsärky; tai suun kuivuminen. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Säilytä 20-25°C (68-77°F); retkiä saa 15-30°C (59-86°F).

Yliannostuksen

Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota. Oireita Zyrtec yliannostuksen ovat ole hyvin tiedossa, mutta äärimmäinen uneliaisuus, sekavuus, heikkous voi olla odotettavissa.

Lisätietoja

Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Zyrtec voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Jos koet huimausta tai uneliaisuutta, jotta nämä toimet. Käytä alkoholia varovaisesti. Alkoholi voi lisätä uneliaisuutta ja huimausta kun otat Zyrtec-tippoja.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään