24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta ZYLOPRIM verkossa

Lääke Käyttää

Zyloprim vähentää tuotantoa virtsahapon elimistössä. Zyloprim käytetään hoitoon kihti, lisääntynyt virtsahapon aiheuttama syöpä, munuaisten kiviä, jotka johtuvat korkea virtsahapon.

Otettu

Zyloprim tulee kuin tabletti voit ottaa sen suullisesti. Se yleensä otetaan kerran päivässä, mieluiten aterian jälkeen. Juoda vähintään kahdeksan lasillista vettä tai muita nesteitä joka päivä ottaen Zyloprim ellei ohjataan tekemään toisin lääkäri. Vältä liiallista määriä C-vitamiinia täydentää tai hedelmämehua ottaen Zyloprim. Liian paljon C-vitamiinia voi lisätä mahdollisuus sairastua munuaiskiviä.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen Zyloprim, kerro lääkärillesi, jos sinulla on munuais-tai maksasairaus. Saatat tarvita pienemmän annoksen Zyloprim tai erityinen seuranta-aikana hoidon. Zyloprim on FDA raskauden luokan C. Tämä tarkoittaa, että se ei ole tiedossa, onko Zyloprim vahingoittaa sikiötä. Älä ota Zyloprim keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Zyloprim äidinmaitoon. Älä ota Zyloprim keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota vain seuraava ajoitettu annos. Älä ota kaksinkertaista annosta tämän lääkityksen.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Jos sinulle ilmaantuu jokin seuraavista vakavista haittavaikutuksista, lopeta Zyloprim ja hakeudu lääkäriin: allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma); verta virtsassa tai kipua, kun virtsata; ihottuma; silmän ärsytys; kuume, vilunväristykset, tai nivelsärkyä; tai vakava pahoinvointi tai oksentelu. Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen ottaa Zyloprim ja puhua lääkärille, jos koet vatsavaivoja tai ripulia; päänsärky, huimausta tai uneliaisuutta, tai akuutin kihtiartriitin. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa siitä mitään reaktiota, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Säilytä 15-25°C (59-77°F) kuivassa paikassa ja valolta suojattuna.

Yliannostuksen

Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota. Oireet Zyloprim yliannostuksen ei tiedetä.

Lisätietoja

Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Zyloprim saattaa aiheuttaa uneliaisuutta. Jos koet uneliaisuutta, jotta nämä toimet. Välttää alkoholia. Se voi pahentaa tilaasi. Noudata lääkärin suosituksia ruokavalion.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään