24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta ZYBAN verkossa

Lääke Käyttää

Zyban on tarkoitettu apuna tupakoinnin lopettamiseen hoidon.

Otettu

Zyban tulee kuin tabletti voit ottaa sen suullisesti. Se otetaan yleensä kahdesti päivässä ja se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. On tärkeää, että niellä Zyban-Tabletit kokonaisina. Älä pureskele, jaa tai murskaa tabletteja.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Älä ota Zyban jos olet ottanut monoamiinioksidaasin estäjää (MAO-estäjä) viime 14 päivää. Zyban on FDA raskauden luokan B. Tämä tarkoittaa, että se ei odoteta olevan haitallista sikiölle. Älä ota Zyban keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana tai voit tulla raskaaksi hoidon aikana. Ei tiedetä, onko Zyban on vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä ota Zyban keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Jos unohdat ottaa annoksen, älä ota ylimääräistä tabletti kiinni annos unohdit. Odota ja ota seuraava tabletti tavalliseen aikaan. Älä ota enempää tabletteja kuin lääkäri on määrännyt. Tämä on tärkeää, jotta ei lisätä mahdollisuus ottaa kohtauksen.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Kuten kaikki lääkkeet, Zyban voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Älä luota tämä yhteenveto on yksin lisätietoja sivuvaikutuksia. Lääkäri voi keskustella kanssasi enemmän täydellinen luettelo haittavaikutuksista, jotka saattavat olla merkitystä sinulle. Verenpainetauti (korkea verenpaine), joissakin tapauksissa vakavia, on raportoitu, kun otetaan Zyban yksin ja yhdessä nikotiinikorvaushoitoa (esim. nikotiinilaastari). Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat suun kuivuminen ja univaikeudet. Nämä haittavaikutukset ovat yleensä lieviä ja häviävät usein, kun muutaman viikon. Jos sinulla on vaikeuksia nukkua, välttää lääkkeen käyttöä liian lähellä nukkumaanmenoa. Yleisimpiä haittavaikutuksia, joita lopettanut Zyban kliinisissä tutkimuksissa olivat vapina ja ihottuma. Lopeta Zyban ja ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon ammattihenkilölle, jos sinulla on merkkejä allergisen reaktion, kuten ihottumaa, nokkosihottumaa tai hengitysvaikeuksia. Se ei ole mahdollista ennustaa, onko lievä ihottuma kehittyy entistä vakava reaktio. Siksi, jos sinulla ilmenee ihottumaa, nokkosihottuma, kuume, turvonneet imusolmukkeet, kivuliaat haavaumat suussa tai silmien ympärillä tai huulten tai kielen, ota heti yhteys lääkäriisi, koska nämä oireet voivat olla ensimmäisiä merkkejä vakava reaktio. Keskustella muita hankalia haittavaikutuksia, lääkärisi kanssa.

Varastointi

Store Zyban huoneenlämmössä, poissa suorasta auringonvalosta. Pitää Zyban tiiviisti suljetussa astiassa. Pitää Zyban pois lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos yliannostus epäillään. Oireita Zyban yliannostuksen sisältää kohtauksia, hallusinaatiot, tajuttomuus, heikkous, nopea syke, ja sydänkohtaus.

Lisätietoja

Vältä alkoholia tai juo vain kohtuullisesti ottaen Zyban. Alkoholi voi lisätä riskiä saada kohtauksen kun käytät Zyban. Kuitenkin, jos sinulla on tapana juoda paljon alkoholia, keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin lopetat. Äkillinen lopettaminen saattaa lisätä riskiä kohtauksen. Keskustele lääkärin kanssa alkoholin käyttöä ennen hoidon aloittamista Zyban. Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Zyban voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Jos koet huimausta tai uneliaisuutta, jotta nämä toimet.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään