24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta ZOVIRAX verkossa

Lääke Käyttää

Zovirax käytetään hoitoon herpes-infektiot ja ihon, huulten ja sukuelinten; herpes zoster (vyöruusu), ja vesirokkoa. Se ei paranna herpes infektioita, mutta vähentää kipua ja kutinaa ja edistää paranemista. Ajankohtainen Zovirax ei estä toistumisen haavaumia, mutta voi vähentää kipua ja kutinaa, jos sovelletaan, kun ensimmäiset oireet aluksi näyttävät. Suun Zovirax vähentää taajuus ja vakavuus toistuvat haavat, mutta sitä käytetään vain ihmiset, joilla on vaikea herpes infektioita, koska mahdollisia haittavaikutuksia. Tämä lääkitys on joskus määrätty muihin tarkoituksiin; kysy lääkäriltäsi tai apteekista lisätietoja.

Otettu

Hoidon Zovirax ajankohtainen tulisi aloittaa mahdollisimman pian sen jälkeen, kun ensimmäinen ulkonäkö oireiden (esim. pistelyä, polttava, rakkuloita). Pese kädet ennen ja jälkeen soveltamalla Zovirax ajankohtainen. Käytettävä käsine tai sormi pinnasänky tai käyttää asetin (esim. pumpulipuikolla), kun soveltamalla Zovirax ajankohtainen välttää viruksen leviämisen muihin kehon osiin ja muita ihmisiä. Levitä tarpeeksi voide peittää vaurion(s) kokonaan. Yhden puolen tuuman nauha voide tulisi kattaa noin 4 neliön tuumaa pinta-alasta. Vältä tätä lääkettä silmiin. Zovirax ajankohtainen käytetään yleensä 3 tunnin välein, kuusi kertaa päivässä seitsemän päivän ajan. Noudata lääkärin ohjeita. Käytä Zovirax ajankohtainen koko aikaa määrätty, vaikka alatte tuntea paremmin. Oireet saattavat alkaa parantaa ennen infektio on täysin käsitelty. Vaurioita aiheuttama herpes-virusten, olisi pidettävä mahdollisimman puhdas ja kuiva kuin mahdollista. Yllään löysät vaatteet voi auttaa ehkäisemään ärsytystä ja vaurioita.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen kuin käytät Zovirax ajankohtainen, kerro lääkärillesi, jos sinulla on muita sairauksia tai jos käytät muita lääkkeitä. Zovirax ajankohtainen on FDA raskauden luokka C, joka tarkoittaa, että se ei ole tiedossa, onko se vahingoittaa sikiötä. Älä käytä Zovirax ajankohtainen keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Ei tiedetä, onko Zovirax ajankohtainen äidinmaitoon. Älä käytä Zovirax ajankohtainen keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Levitä sitä heti kun muistat ja soveltaa uusia annoksia teidän säännöllisin väliajoin (esim. joka 3 tuntia), kunnes menet nukkumaan. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja jatka normaaliin lääkkeenottoaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta korvataksesi unohtamasi.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Ei vakavia haittavaikutuksia on odotettavissa hoidon aikana Zovirax ajankohtainen. Jos epäilet, allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, ihottuma, nokkosihottuma, kutina, turvotus huulten, kieli, tai kasvot), hakeudu lääkäriin. Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen käyttö Zovirax ajankohtainen ja puhua lääkärille, jos koet kutinaa, pistelyä, polttava, tai ihottuma. Nämä sivuvaikutukset pitäisi ratkaista nopeasti. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Säilytä alle 25oC. Älä säilytä kylmässä.

Yliannostuksen

Yliannostuksen tämän lääkitystä ei todennäköisesti tapahdu. Jos epäilet yliannostuksen tai nieleminen Zovirax ajankohtainen, soita ensiapuun tai myrkytystietokeskukseen lähti neuvoja.

Lisätietoja

Zovirax Voide on vasta-aiheinen potilailla, joiden tiedetään olevan yliherkkiä acyclovir tai propyleeniglykolia. Zovirax on tehokkainta, jos se aloitetaan 48 tunnin kuluessa, kun ihottuma näkyy ensin. Noudata ohjeita käyttää Zovirax, jos lääkäri.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään