24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta ZOLOFT verkossa

Lääke Käyttää

Zoloft on reseptilääke, jota käytetään masennuksen hoitoon, paniikkihäiriö, pakko-oireinen häiriö (myös OCD) ja traumaperäinen stressihäiriö (kutsutaan myös PTSD) in adults. Zoloft käytetään myös hoitoon OCD lapsille (ages 6-12) ja nuorilla (ages 12-17).

Otettu

Zoloft tulee kuin tabletti voit ottaa sen suullisesti. Se otetaan yleensä kerran vuorokaudessa ja se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Take Zoloft täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt. Edelleen ottaa Zoloftia vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta ottaen Zoloft keskustelematta asiasta lääkärisi kanssa, varsinkin jos olet ottanut suuria annoksia pitkän aikaa. Lääkäri luultavasti haluaa pienentää annosta vähitellen. Tämä lääke on otettava säännöllisesti muutaman viikon, ennen kuin sen täysi vaikutus tuntuu.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen kuin otat Zoloftia, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksasairaus; munuaissairaus; kärsivät kouristuksia; tai kärsivät mania tai itsemurha-ajatuksia. Et ehkä voi ottaa Zoloft, tai saatat tarvita annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Zoloft on FDA raskauden luokan C. Tämä tarkoittaa sitä, että ei tiedetä, onko se on haitallista sikiölle. Älä ota Zoloft keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana tai voit tulla raskaaksi hoidon aikana. Ei tiedetä, onko Zoloft äidinmaitoon. Älä ota Zoloft keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Jos otat Zoloftia kerran päivässä aamulla, ota unohtunut annos heti kun muistat siitä. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja jatka normaaliin lääkkeenottoaikatauluun. Jos otat Zoloftia kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa ja älä muistaa ottaa se vasta seuraavana aamuna, jätä unohtunut annos väliin. Älä ota kaksinkertaista annosta korvataksesi unohtamasi.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Jos sinulle ilmaantuu jokin seuraavista vakavista haittavaikutuksista, lopeta Zoloft ja ota heti yhteyttä lääkäriin tai hakeudu lääkärin hoitoon: allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma); epäsäännöllinen sydämen syke tai pulssi, matala verenpaine (huimaus, heikkous); korkea verenpaine (kova päänsärky, näön hämärtyminen); tai vilunväristykset tai kuume. Jos sinulla ilmenee jokin seuraavista vähemmän vakavista haittavaikutuksista, jatkaa ottaen Zoloft ja puhua lääkärillesi: päänsärky, vapina, hermostuneisuus tai ahdistuneisuus, pahoinvointi, ripuli, suun kuivuminen, tai ruokahalun muutokset tai paino; uneliaisuus tai unettomuus; tai vähentynyt libido, impotenssi tai vaikeus ottaa orgasmia. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Säilytä 25°C (77°F); retkiä saa 15&astetta; - 30°C (59° - 86°F).

Yliannostuksen

Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota. Oireita Zoloft yliannostuksen ovat pahoinvointi, oksentelu, vapina, kouristukset, levottomuus, uneliaisuus, hyperaktiivisuus, ja laajentuneen oppilaita.

Lisätietoja

Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Zoloft voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Jos koet huimausta tai uneliaisuutta, jotta nämä toimet. Käytä alkoholia varovaisesti. Alkoholi voi lisätä uneliaisuutta ja huimaus ottaen Zoloft.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään