24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta ZITHROMAX verkossa

Lääke Käyttää

Zithromax käytetään käsitellä monia erilaisia bakteeri-infektiot, kuten keuhkoputkentulehdus, keuhkokuume, tonsilliitti, ihotulehdukset, korvatulehdukset ja sukupuolitaudit.

Otettu

Zithromax tulee niin kapseli, tabletti ja neste ottaa sen suullisesti. Se otetaan yleensä kerran päivässä 2-5 päivää. Ota Zithromax täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt. Ravista neste ennen jokaista käyttöä sekoittaa lääkkeitä tasaisesti. Kapselit ja tabletit tulee ottaa täysi lasillinen vettä. Edelleen ottaa Zithromax vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta ottaen Zithromax ilman, että puhut lääkärisi. Ota Zithromax neste vähintään 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen. Kapseli ja tabletti voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Jos se harmittaa vatsaan, ota se ruuan kanssa.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen kuin otat Zithromax, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksasairaus. Et ehkä voi ottaa Zithromax, tai saatat tarvita pienemmän annoksen tai erityistä valvontaa hoidon aikana. Zithromax on FDA raskauden luokan B. Tämä tarkoittaa, että se ei odoteta vahingoittaa sikiötä. Älä ota tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana tai voit tulla raskaaksi hoidon aikana. Ei tiedetä, onko Zithromax rintamaitoon. Älä ota tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota seuraava ohjeiden mukaan. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä ellei toisin ohjannut lääkäri.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Jos sinulle ilmaantuu jokin seuraavista vakavista haittavaikutuksista, lopeta Zithromax ja hakeudu lääkäriin: allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma); tai maksavaurio (keltaisuus ihon tai silmien, pahoinvointi, vatsakipu tai vatsavaivat, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, voimakas väsymys). Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen ottaa Zithromax ja puhua lääkärille, jos koet pahoinvointia, oksentelu, ripuli tai vatsakipu; epätavallinen huimaus, väsymys, tai päänsärky; emättimen hiivatulehdus; ihottuma; tai lisääntynyt herkkyys auringonvalolle. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Zithromax tabletit on säilytettävä välillä 15&astetta; 30° C (59° 86°F). Säilytä käyttövalmista suspensiota 5° 30°C (41° 86°F) hävitä täysi annostelu on suoritettu, tai 10 päivän kuluessa. Ravista hyvin ennen jokaista käyttöä. Ylimitoitettu pullo tarjoaa ravista tilaa. Säilytettävä tiiviisti suljettuna.

Yliannostuksen

Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota. Oireita Zithromax yliannostus ovat pahoinvointi, oksentelu, ripuli, ja vatsan epämukavuutta.

Lisätietoja

Vältä pitkäaikaista altistumista auringonvalolle. Zithromax voi lisätä ihon herkkyyttä auringonvalolle. Käytä aurinkovoidetta ja käytettävä suojavaatteita, kun altistuminen auringon on väistämätön.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään