24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten TerveysOsta ZANAFLEX verkossa

Lääke Käyttää

Zanaflex lihasrelaksantti käytetään auttaa rentoutumaan tiettyjä lihaksia elimistössä. Se lievittää kouristuksia ja lihasten sävy aiheuttamat sairaudet kuten multippeliskleroosi tai selkäydinvamma. Tämä lääkitys on joskus määrätty muihin tarkoituksiin; kysy lääkäriltäsi tai apteekista lisätietoja.

Otettu

Zanaflex tulee kuin tabletti voit ottaa sen suullisesti. Se otetaan tavallisesti kaksi tai kolme kertaa päivässä. Noudata lääkemääräystä etiketissä huolellisesti, ja kysy lääkäriltäsi tai apteekista selittämään osaa et ymmärrä. Ota Zanaflex täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen ottaen tämän lääkitystä, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksasairaus, munuaissairaus, on alhainen verenpaine tai käytät lääkkeitä korkean verenpaineen hoitoon; tai käytät ehkäisypillereitä. Et ehkä voi ottaa Zanaflex, tai saatat tarvita pienemmän annoksen tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Zanaflex on FDA raskauden C. Tämä tarkoittaa, että se ei ole tiedossa, onko Zanaflex vahingoittaa sikiötä. Älä ota tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Ei tiedetä, onko Zanaflex äidinmaitoon. Älä ota Zanaflex keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Jos otat useita annoksia päivässä, ota unohtunut annos heti kun muistat ja ota jäljellä olevat annoksia joka päivä tasaisin väliajoin. Kuitenkin, jos et muista unohtunut annos, kun se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin. Älä ota kaksinkertaista annosta korvataksesi unohtamasi.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Sivuvaikutuksia Zanaflex voi esiintyä. Kerro lääkärille, jos jokin näistä oireista ovat vakavia tai eivät katoa: huimaus, vatsavaivat, oksentelu, pistely käsivarsissa, jaloissa, käsissä, ja jalat, suun kuivuminen, lisääntynyt lihasten kouristukset. Jos sinulla ilmenee jompikumpi seuraavista oireista, soita välittömästi lääkärillesi: keltaisuus ihon tai silmien, selittämätön flunssan kaltaiset oireet.

Varastointi

Säilytä tämä lääkitystä säiliöön se tuli, tiiviisti suljettuna ja poissa lasten ulottuvilta. Säilytä sitä huoneenlämmössä ja pois liikaa lämpöä ja kosteutta (ei kylpyhuone). Heittää pois mitään lääkitystä, joka on vanhentunut tai ei enää tarvita. Keskustele apteekkiin, tietoja asianmukaisesta hävittämisestä sinun lääkehoito.

Yliannostuksen

Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota. Oireita Zanaflex yliannostuksen ei tunneta kovin hyvin, mutta ovat tajuttomuus ja epäsäännöllinen hengitys.

Lisätietoja

Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Zanaflex voivat aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Jos koet uneliaisuutta tai huimausta, välttää näitä toimintoja. Huimaus on todennäköisin, kun nousee istuma-tai makuuasennossa. Nousee hitaasti estää huimausta ja mahdollinen lasku. Käyttää varoen alkoholin, muut lihakset helpottuminen, nukkua tai ahdistuneisuus lääkkeet, ja kipu lääkkeitä. Nämä lääkkeet voivat lisätä uneliaisuutta ja huimausta kun käytät Zanaflex. Älä ota mitään muita lääkkeitä hoidon aikana Zanaflex keskustelematta ensin lääkärin tai apteekkihenkilökunnan puoleen.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään