24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta YASMIN verkossa

Lääke Käyttää

Yasmin on syntyvyyden pilleri, jota käytetään raskauden ehkäisyyn. Yasmin eroaa muista ehkäisypillereitä, koska se sisältää keltarauhashormonia hormoni drospirenonin. Se ei suojaa HIV-tartunnalta (AIDS) eikä muilta sukupuolitaudeilta.

Otettu

Tämän suun kautta otettavan ehkäisyvalmisteen tulee paketti 28 tablettia. Ensimmäiset 21 tablettia ovat aktiivinen pillereitä; ne sisältävät vaikuttavat aineet (hormonit) etinyyliestradiolia ja drospirenon. Viimeisen seitsemän tablettia 28 tabletin paketti on muistutus pillereitä; ne ovat eri värisiä ja eivät sisällä mitään hormoneja. Päivä 1 alkaa: Ota ensimmäinen aktiivinen pilleri ensimmäisen paketin aikana ensimmäisen 24 tunnin aikana. Sinun ei tarvitse käyttää back-up ehkäisymenetelmää, koska aloitat pilleri, alussa kuukautiset. Sunnuntai alkaa: Ota ensimmäinen aktiivinen pilleri ensimmäisen pack sunnuntaina sen jälkeen, kun kuukautiset alkaa, vaikka olet vielä verenvuoto. Jos kausi alkaa sunnuntaina, aloittaa pack samana päivänä. Käytä toista ehkäisymenetelmää (kuten kondomia tai spermisidejä) jos sinulla on seksin aikana 7 päivää sen jälkeen, kun käynnistät ensimmäisen paketin.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Älä ota Yasmin keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos sinulla on ollut aivohalvaus, sydänkohtaus tai veritulppa, korkea verenpaine, angina pectoris tai sydämen sairaus, verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö; rintojen, kohdun, tai muu hormoni liittyvät syöpä; tai diagnosoimatta, epänormaalia verenvuotoa emättimestä. Ennen kuin käytät Yasmin, kerro lääkärille myös, jos sinulla on diabetes, korkea kolesteroli; sappirakon sairaus; migreeni tai muu päänsärky; epilepsia; historia masennus; historia niukka tai epäsäännölliset kuukautiset; polta tupakkaa; tai tarvitset pitkään lepoon, koska leikkaus tai sairaus. Yasmin on FDA raskauden luokka X. Tämä tarkoittaa, että se on raportoitu aiheuttavan sikiövaurioita syntymättömän vauvan. Hormonaaliset muutokset raskauden aikana voi olla erittäin vakavia kielteisiä vaikutuksia sikiöön. Älä ota drospirenonin ja etinyyliestradiolin, jos olet raskaana, tai jos luulet, että saatat olla raskaana. Yasmin erittyy rintamaitoon ja saattaa vähentää maidon tuotantoa. Älä ota Yasmin keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva. Vältä tupakointia. Tupakointi lisää huomattavasti riskiä sydänkohtaus, aivohalvaus tai veritulppa muodostumista.

unohtunut Annos

Jos unohdat 1 keltainen aktiivinen pilleri:
-Ota se heti kun muistat. Ota seuraava tabletti tavanomaiseen aikaan.
Tämä tarkoittaa, et voi ottaa kaksi pilleriä päivässä.
-Sinun ei tarvitse käyttää back-up ehkäisymenetelmä, jos sinulla on seksi.
Jos unohdat 2 yellow active pillereitä peräkkäin VIIKKO 1 TAI VIIKKO 2 pakkaus:
-Ottaa kaksi pillereitä päivänä muistat ja kaksi pillereitä seuraavana päivänä.
-Sitten ottaa yksi pilleri päivässä, kunnes olet valmis pakkaus.
-Et VOI TULLA RASKAAKSI, jos harrastat seksiä 7 päivää sen jälkeen, kun neiti pillereitä. Sinun TULEE käyttää toista ehkäisymenetelmä (kuten kondomia tai spermisidejä) kuin back-up niille, 7 päivää.
Jos unohdat 2 yellow active pillereitä peräkkäin 3. VIIKKO:
-Jos olet Päivä 1 Starter:
HEITTÄÄ POIS loput pilleri pakkaus ja aloittaa uuden pakkauksen samana päivänä.
Jos olet sunnuntai-Starter:
Jatka ottamalla yksi pilleri joka päivä sunnuntaihin asti. Sunnuntai, HEITTÄÄ POIS loput pakkaus ja aloittaa uusi pakkaus pillereitä, että samana päivänä.
-Sinulla ei ehkä ole kuukautiset tässä kuussa mutta tämä on odotettavissa. Kuitenkin, jos unohdat oman ajan kaksi kuukautta putkeen, soita lääkärille tai klinikalle, koska saatat olla raskaana.
-Et VOI TULLA RASKAAKSI, jos harrastat seksiä 7 päivää sen jälkeen, kun neiti pillereitä. Sinun TULEE käyttää toista ehkäisymenetelmä (kuten kondomia tai spermisidejä) kuin back-up niille, 7 päivää.
Jos unohdat 3 TAI ENEMMÄN keltainen aktiivinen pillereitä peräkkäin (aikana ensimmäinen 3 viikkoa).
- Jos olet Päivä 1 Starter:
HEITTÄÄ POIS loput pilleri pakkaus ja aloittaa uuden pakkauksen samana päivänä.
Jos olet sunnuntai-Starter:
Pitää ottaa 1 pilleri joka päivä sunnuntaihin asti. Sunnuntai, HEITTÄÄ POIS loput pakkaus ja aloittaa uusi pakkaus pillereitä, että samana päivänä.
-Sinulla ei ehkä ole kuukautiset tässä kuussa mutta tämä on odotettavissa. Kuitenkin, jos unohdat ajan kaksi kuukautta putkeen, soita lääkärille tai klinikalle, koska saatat olla raskaana.
-Et VOI TULLA RASKAAKSI, jos harrastat seksiä 7 päivää sen jälkeen, kun neiti pillereitä. Sinun TULEE käyttää toista ehkäisymenetelmä (kuten kondomia tai spermisidejä) kuin back-up niille, 7 päivää.

Mahdolliset Haittavaikutukset

EMÄTTIMEN VERENVUOTO
Epäsäännöllinen verenvuoto emättimestä tai tiputteluvuotoa voi esiintyä, kun otat pillereitä. Epäsäännöllinen verenvuoto voi vaihdella lievästä värjäys kuukautisten välillä läpimurto verenvuoto, joka on virtaa paljon kuin säännöllistä ajan. Epäsäännöllinen verenvuoto esiintyy useimmiten muutaman ensimmäisen kuukauden aikana ehkäisytablettien käyttö, mutta voi myös esiintyä sen jälkeen, kun olet ottanut e-pillereitä jo jonkin aikaa. Tällainen verenvuoto voi olla tilapäistä ja yleensä ei ole ilmennyt vakavia ongelmia. On tärkeää jatkaa ottaen pillereitä aikataulussa. Jos verenvuoto esiintyy enemmän kuin yksi sykli tai kestää enemmän kuin muutaman päivän, kerro asiasta lääkärille tai terveydenhuollon tarjoaja.
PIILOLINSSIT
Jos käytät piilolinssejä ja huomaat muutoksia visio tai kyvyttömyydestä käyttää linssit, ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja.
NESTEEN KERTYMINEN
Ehkäisypillerit voivat aiheuttaa turvotusta (nesteen kertymistä elimistöön) turvotus sormissa tai nilkkojen, ja se voi nostaa verenpainetta. Jos sinulla esiintyy nesteen kertymistä, ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja.
MELASMA
Täplikäs tummuminen iho on mahdollista, erityisesti kasvot.
MUITA HAITTAVAIKUTUKSIA
Muita haittavaikutuksia voivat olla muutos ruokahalu, päänsärky, hermostuneisuus, masennus, huimaus, menetys päänahan hiuksia, ihottuma, ja emättimen infektioita. Jos jokin näistä haittavaikutuksista vaivaa sinua, ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja.

Varastointi

Säilytä 25°C (77°F); retkiä saa 15&astetta;-30°C (59°-86°F).

Yliannostuksen

Vakavia haittavaikutuksia ei ole raportoitu seuraavia akuutteja nielty suuria annoksia muut ehkäisypillerit pienten lasten. Yli annos voi aiheuttaa pahoinvointia, ja peruuttaminen verenvuoto voi esiintyä naisilla. Drospirenone, kuitenkin, on spironolaktoni analoginen, joka on antimineralokortikoidinen ominaisuuksia. Seerumin pitoisuus kaliumia ja natriumia, ja näyttöä siitä, metabolinen asidoosi, on seurattava yliannostustapauksissa.

Lisätietoja

Teidän terveydenhuollon tarjoaja vie lääkärin ja perheen historia ennen määrättäessä ehkäisypillerit ja tutkii sinut. Lääkärintarkastus voidaan lykätä toiseen aikaan, jos pyydät sitä ja terveydenhuollon tarjoaja katsoo, että on aiheellista lykätä sitä. Sinun olisi tarkasteltava uudelleen vähintään kerran vuodessa. Muista kertoa terveydenhuollon tarjoaja jos on suvussa kaikki edellytykset aiemmin mainittu tässä pakkausselosteessa. Muista pitää kaikki tapaamiset teidän terveydenhuollon tarjoaja, koska tämä on aika selvittää, jos on olemassa ensimmäisiä merkkejä haittavaikutuksia ehkäisytablettien käyttö. Älä käytä lääkettä tahansa tilassa, muut kuin siihen, johon se oli määrätty. Tämä lääke on määrätty nimenomaan sinulle; älä anna sitä muille, jotka saattavat haluta käyttää ehkäisypillereitä.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään