24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta XENICAL verkossa

Lääke Käyttää

Xenical käytetään auttaa lihavia ihmisiä, jotka sopivat tiettyihin paino ja korkeus vaatimukset laihtua ja ylläpitää laihtuminen. Xenical toimii suolet, missä se estää joidenkin rasvaa, että syöt imeytyy. Tämä undigested rasvaa poistuu suolen liikkeitä. Käyttää Xenical yhdessä alennettu kalori ruokavalio. Laihtuminen vaikutukset Xenical jatkaa vain niin kauan kuin käytät sitä.

Otettu

Xenical tulee kapseli ottaa sen suullisesti. Se otetaan yleensä puun kertaa päivässä ruoan kanssa. Ota Xenical täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt. Xenical annetaan aterioiden yhteydessä. Ruokavalio koostuu päivittäinen saanti rasvaa (30% kokonaisenergiasta), hiilihydraatteja ja proteiinia pitäisi olla tasaisesti yli 3 pääateriaa.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Älä ota Xenical keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos sinulla on krooninen imeytymishäiriö oireyhtymä, tai sappirakon ongelmia. Et ehkä voi ottaa Xenical, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Ennen kuin käytät Xenical, keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on aikaisemmin ollut munuaiskiviä, on diabetes, on anoreksia tai bulimia, ota mitään muita paino tappio lääke, tai ottaa siklosporiinia. Et ehkä voi ottaa Xenical, tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Xenical on FDA raskauden luokan B. Tämä tarkoittaa, että se ei odoteta vahingoittaa sikiötä. Älä ota Xenical keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Ei tiedetä, onko Xenical äidinmaitoon. Älä ota Xenical keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Jos et menetä annos uudelleen ottaen Xenical seuraavalla aterialla. Älä yritä keksiä menetys kaksinkertainen annos. Ylimääräinen lääke ei auta.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Lopeta Xenical ja hakeudu lääkäriin, jos sinulla esiintyy harvinainen allergiset reaktiot, mukaan lukien hengenahdistus, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot, tai nokkosihottuma. Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset ovat todennäköisempiä. Edelleen ottaa Xenical ja puhua lääkärille, jos koet rasvainen tarkkailu -, kaasu-vastuuvapauden, kiireellinen tarve mennä vessaan, öljyiset tai rasvaiset ulosteet, öljyinen vastuuvapauden, lisääntynyt määrä suoliston liikkeitä, kyvyttömyys hallita suoliston liikkeitä, tai oranssi tai ruskea värillinen öljy ulosteessa. Suoliston muutoksia, edellä luetellut ovat luonnollinen vaikutus estää rasvan ja osoittavat, että Xenical toimii. Ne yleensä ilmenevät hoidon alussa, erityisesti aterioiden jälkeen, jotka sisältävät suurempia määriä rasvaa kuin suositellaan. Nämä oireet ovat yleensä ohimeneviä ja vähentää tai häviävät, kun hoito jatkuu ja pitää oman ruokavalion aterioita, joka sisältää 30% rasvaa. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Säilytä tämä lääkitystä huoneenlämmössä ja poissa lasten ulottuvilta. Suojaa kosteudelta. Pidä pakkaus tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen.

Yliannostuksen

Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota. Oireet Xenical yliannostus ei tunneta.

Lisätietoja

Xenical saattaa vähentää imeytymistä joitakin rasvaliukoisia vitamiineja. Varmistaa riittävä ravinto, lääkärisi voi suositella ottaen monivitamiini, joka sisältää vitamiineja D, E, K ja beeta-karoteeni. Ottaa vitamiini täydentää kerran päivässä, vähintään 2 tuntia ennen tai jälkeen annos Xenical. Joka kerta otat Xenical, aterian pitäisi olla enintään noin 30% kaloreista rasvasta. Tasaisesti jakaa teidän päivittäinen saanti rasvaa, hiilihydraatteja ja proteiinia yli kolme ateriaa päivässä. Keskustele lääkärisi kanssa siitä seuraavat terveellistä ruokavaliota suunnitelma.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään