24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta WELLBUTRIN verkossa

Lääke Käyttää

Wellbutrin SR (Anti Masennuslääke) on farmaseuttinen reseptiä masennuslääke, joka vaikuttaa suoraan aivoihin ja muihin hermosoluihin. Sitä käytetään myös hoitoon ADHD (Attention deficit Disorder), kaksisuuntainen masennus, krooninen väsymysoireyhtymä, kokaiinin riippuvuus, nikotiiniriippuvuus, ja alaselän kipu. Myös auttaa tupakoinnin lopettaminen (sama kuin Zyban). Se ei ole kemiallisesti sukua trisyklisille, tetrasyklisten, selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä, tai muita tunnettuja depressiolääkkeiden.

Otettu

Wellbutrin SR tulee kuin tabletti voit ottaa sen suullisesti. Se otetaan yleensä yksi-kolme kertaa päivässä ja se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Älä murskaa, pureskele tai jaa Wellbutrin SR. Älä lopeta Wellbutrin SR keskustelematta asiasta lääkärisi kanssa, varsinkin jos olet ottanut suuria annoksia pitkän aikaa. Lääkäri luultavasti haluaa pienentää annosta vähitellen. Tämä lääke on otettava säännöllisesti muutaman viikon, ennen kuin sen täysi vaikutus tuntuu.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen ottaen Wellbutrin SR, kerro lääkärillesi, jos sinulla on: anamneesissa on epileptiformisia kohtauksia tai pään vamma tai aivokasvain, sydänsairaus, maksan tai munuaisten sairaus, syömishäiriö, diabetes, alkoholin riippuvuus, mahdolliset allergiat, aikomus lopettaa tupakointi. Koska mahdollisuus tämä lääke tekee sinusta huimausta ja vaikuttaa koordinointi, älä aja tai käytä koneita, kunnes saat käyttää lääkkeen vaikutuksia. Rajoittaa tai välttää alkoholijuomien kulutus; alkoholi voi lisätä riskiä kohtauksia. Krooninen alkoholin käyttäjät, jotka yhtäkkiä lopettaa alkoholin ottaen Wellbutrin SR saattaa lisätä riskiä kohtauksia. Yhtäkkiä pysäyttää tiettyjä rauhoittavia lääkkeitä ei suositella, koska se voi lisätä riskiä kohtauksia. Jos olet yli 65-vuotias voi olla herkempiä vaikutuksia tämän lääkkeen. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen kuin otat tätä lääkettä. Tämä lääke erittyy äidinmaitoon. Koska mahdollinen riski lapselle, imetys käyttäessäsi tätä lääkettä ei suositella. Keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin imetät.

unohtunut Annos

Ota mitään unohtunut annos niin pian kuin mahdollista, mutta ei, jos se on 4 tunnin kuluessa seuraava annos. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja jatka säännöllistä aikataulua. Eivät "double-up" - annos.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Tämä lääkitys on yleensä hyvin siedetty. Suun kuivuminen, päänsärky, lisääntynyt hikoilu, pahoinvointi/oksentelu, ummetus, ahdistuneisuus, väsymys ja näön sumenemista voi esiintyä. Jos nämä vaikutukset jatkuvat tai pahentaa, ilmoitettava lääkärin. Raportti nopeasti: epätavallinen painon lasku tai nousu, sydämentykytys, levottomuus, univaikeudet. Epätodennäköistä, mutta mietinnön viipymättä: vapina, huimaus, pyörtyminen, mielialan muutokset, hidasti liikkeitä, vaikeuksia virtsaaminen, vähentynyt sukupuolen asemaan, ja uneliaisuus. Hyvin epätodennäköistä, mutta raportin nopeasti: kohtauksia, mielenterveyden ongelmia, kuume, lihassäryt, keltaisuus silmien tai ihon. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa sinulla on allerginen reaktio tätä lääkettä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon. Oireita voivat olla hengitysvaikeudet, ihottuma, kutina, turvotus tai vakavia huimausta. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin.

Varastointi

Store kontrolloidussa huoneenlämpötilassa, 20° 25°C (68° 77°F). Annostele tiukka, valo-resistenttejä astiaan.

Yliannostuksen

Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos yliannostus epäillään. Oireita Wellbutrin SR yliannostuksen sisältää kohtauksia, hallusinaatiot, tajuttomuus, heikkous, nopea syke, ja sydänkohtaus.

Lisätietoja

Huimaus voi olla todennäköisempää, kun nousee istuma-tai makuuasennossa. Nousee hitaasti estää huimausta ja mahdollinen lasku. Liikaa tätä lääkettä voi lisätä riskiä kohtauksia. Raja kulutus kofeiinia ottaen Wellbutrin SR.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään