24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta VANIQA verkossa

Lääke Käyttää

Vaniqa (Kerma) on reseptilääkkeitä käytetään ihon, vähentää ei-toivotut kasvojen hiukset naisilla. Vaniqa häiritsee entsyymi löydettiin hiukset follikkelia, ihon tarvitaan hiusten kasvua. Tämä johtaa hitaampi hiusten kasvua ja parantaa ulkonäköä, missä Vaniqaa levitetään. Vaniqa ei ole pysyvästi poistaa hiukset tai "parantaa" ei-toivotut kasvojen hiukset. Se ei ole ihokarvoja. Hoito-ohjelma olisi sisällytettävä jatkoa tahansa karvanpoisto tekniikkaa käytät tällä hetkellä. Vaniqa auttaa sinua hallita kunnossa ja parantaa ulkonäköä.

Otettu

Levitä ohut kerros Vaniqa Kerma vaikuttaa alueilla kasvot ja viereisen mukana alueilla leuan alle ja hiero perusteellisesti. Älä pese hoidetulla alueella vähintään 4 tuntia. Käytä kahdesti vuorokaudessa, vähintään 8 tunnin välein tai ohjeiden lääkäri. Sinun pitäisi edelleen käyttää karvojen poistoa tekniikoita, tarvittaessa yhdessä Vaniqa. (Vaniqa olisi sovellettava vähintään 5 minuuttia sen jälkeen, kun karvojen poistoa). Kosmetiikkaa tai aurinkovoiteet voidaan soveltaa yli käsiteltyjen alueiden jälkeen kerma on kuivunut.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Älä käytä Vaniqaa, jos sinulla on ollut allerginen reaktio sitä aiemmin. Vaniqa on FDA raskauden luokan C. Tämä tarkoittaa, että se ei ole tiedossa, onko Vaniqa vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Se ei myöskään ole tiedossa, onko Vaniqa äidinmaitoon. Älä käytä Vaniqaa keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva. Vaniqa ei ole hyväksytty käytettäväksi alle 12-vuotiaille.

unohtunut Annos

Jos unohdat tai menetä annos Vaniqa älä yritä "tehdä se". Palata normaaliin sovellus ajoittaa niin pian kuin voit.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Vaniqa voi aiheuttaa tilapäistä punoitusta, pistely, polttava, pistely tai ihottuma ihoalueille, missä sitä käytetään. Hiukset kuoppia voi myös esiintyä. Jos nämä jatkuvat, ota yhteys lääkäriin. Hoitoon liittyvät ihon haittavaikutuksia, joita ilmeni alle 1% potilaista, joita hoidettiin Vaniqa ovat: verenvuoto ihon, huulitulehdus, ja kosketusihottuma, huulten, herpes simplex, puutuminen ja ruusufinni. Haittavaikutukset olivat pääasiassa lieviä ja yleensä ratkaistu ilman hoitoa tai hoidon lopettamista Vaniqa.

Varastointi

Säilytä 25° C (77° F); retkiä saa 15&astetta; C-30° C (59° F-86° F). Ei saa jäätyä. Katso letkun kiertymisen ja kartonki loppu käyttöpäivä ja eränumero.

Yliannostuksen

Yliannostus Vaniqa ei ole todennäköistä. Jos voidetta on nielty, tai jos epäilet yliannostus on tapahtunut, ota yhteys lääkäriin, sairaalan ensiapuun tai myrkytystietokeskukseen neuvoja.

Lisätietoja

Vältä tätä lääkettä silmiin, nenään tai suuhun. Jos näin tapahtuu, pese alue vedellä. Jos Vaniqa joutuu silmiin, huuhtele perusteellisesti vedellä ja ota yhteyttä lääkäriin.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään