24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta VALTREX verkossa

Lääke Käyttää

Valtrex on tarkoitettu herpes zosterin (vyöruusu), hoitoon tai tukahduttaminen sukuelinherpes immunokompetenteilla yksilöiden ja tukahduttaminen toistuvat sukupuolielinten herpes HIV-tartunnan saaneet henkilöt ja se on tarkoitettu myös hoitoon huuliherpes (herpes labialis).

Otettu

Valtrex tulee kuin tabletti voit ottaa sen suullisesti. Se otetaan yleensä 8 tunnin välein (kolme kertaa vuorokaudessa) 7 päivän ajan hoitoon vyöruusu. Hoitoon sukupuolielinten herpes on yleensä ottanut kaksi kertaa päivässä 5 päivän ajan. Varten huuliherpes Valtrex on yleensä toteutettu vain yhden päivän. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt. Käytä tätä lääkettä niin pian kuin mahdollista sen jälkeen, kun oireet näkyvät. Edelleen ottaa Valtrex vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta Valtrex ilman, että puhut lääkärisi.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Älä ota Valtrex keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet allerginen asikloviiri (Zovirax). Ennen ottaen tämän lääkitystä, kerro lääkärillesi, jos sinulla on munuaissairaus tai immuunijärjestelmä ongelmia. Saatat tarvita annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana Valtrex. Valtrex on FDA raskauden luokan B. Tämä tarkoittaa, että se ei odoteta olevan haitallista sikiölle. Älä ota tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana tai voit tulla raskaaksi hoidon aikana. Ei tiedetä, onko Valtrex äidinmaitoon ja miten se saattaa vaikuttaa imetettävään vauvaan. Älä ota tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Jos unohdat annoksen Valtrex, ota se niin pian kuin muistat ja ota sitten seuraava annos normaaliin aikaan. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, älä ota unohtamaasi annosta. Odota ja ota seuraava annos tavanomaiseen aikaan.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Munuaisten ja hermoston ongelmat eivät ole yleisiä, mutta voi olla vakava joillakin potilailla ottaen Valtrex. Hermoston ongelmia ovat aggressiivinen käytös, epävakaa liikkuminen, hutera liikkeitä, sekavuus, puheen ongelmia, aistiharhoja (epätodellisten asioiden näkeminen tai kuuleminen, jotka eivät ole siellä), kouristuksia ja kooma. Munuaisten ja hermoston ongelmia on tapahtunut potilailla, joilla on jo munuaissairaus, ja iäkkäillä potilailla, joiden munuaiset eivät toimi hyvin, koska iästä. Aina kertoa terveydenhuollon tarjoaja, jos sinulla on munuaisten ennen kuin otat Valtrex. Soita lääkärillesi heti, jos saat hermoston ongelma, kun olet ottaen Valtrex. Yleisiä haittavaikutuksia Valtrex ovat päänsärky, pahoinvointi, vatsakipu, oksentelu ja huimaus. Sivuvaikutuksia HIV-tartunnan aikuiset ovat päänsärky, väsymys ja ihottuma. Nämä haittavaikutukset ovat yleensä lieviä ja yleensä eivät aiheuta potilaille lopeta Valtrex. Muita harvinaisempia haittavaikutuksia ovat kivuliaat kuukautiset naisilla, nivelkipu, masennus, alhainen verisolujen määrä, ja muutokset testejä, jotka mittaavat miten hyvin maksa ja munuaiset toimivat.

Varastointi

Säilytä 15&astetta; 25°C (59° 77°F).Pitää Valtrex tiiviisti suljetussa astiassa. Älä pidä lääke, joka on vanhentunut tai että et enää tarvitse. Pitää Valtrex ja kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos yliannostus epäillään. Oireita yliannostus Valtrex eivät ole hyvin tiedossa, mutta yliannostus asikloviiri (Zovirax), joka on samanlainen lääke, voi aiheuttaa kouristuksia, hallusinaatioita, ja munuaisvaurioita (vähentynyt virtsan tuotantoa).

Lisätietoja

Herpes-infektiot ovat tarttuvia ja voit tartuttaa muita ihmisiä, jopa hoidon aikana. Älä anna saastuneilta alueilta kosketuksissa muihin ihmisiin. Pese kädet usein estää lähetyksen. Valtrex ei estää leviämisen sukupuolielinten herpes. Välttää yhdynnässä ja käyttää latex kondomeja voi estää viruksen leviämisen muille.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään