24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta ULTRAM verkossa

Lääke Käyttää

Ultram käytetään lievittää kohtalainen tai kohtalaisen voimakasta kipua. Sitä voidaan myös käyttää hoitoon aiheuttama kipu leikkauksen ja kroonisia sairauksia, kuten syöpä tai nivelkipu. Ultram toimii vähentämällä aivojen käsitys ja vastaus kipua. Se myös vähentää koko tai laajuus kipu signaali siirtyy yksi hermo toiseen. Tämä lääkitys on joskus määrätty muihin tarkoituksiin; kysy lääkäriltäsi tai apteekista lisätietoja.

Otettu

Ultram tulee kuin tabletti voit ottaa sen suullisesti. Se yleensä on otettu 4-6 tunnin välein kuin tarvitaan. Se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Noudata lääkemääräystä etiketissä huolellisesti, ja kysy lääkäriltäsi tai apteekista selittämään osaa et ymmärrä. Take Ultram täsmälleen ohjeiden mukaan. Ultram voi olla tottumusta. Älä ota suuremman annoksen, ota se useammin, tai pidempään kuin lääkäri käskee.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen ottaen Ultram kerro lääkärillesi, jos sinulla on munuais-tai maksasairaus; tai esiintynyt alkoholin tai huumeiden riippuvuutta. Et ehkä voi ottaa Ultram, tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Ultram on FDA raskauden luokan C. Tämä tarkoittaa sitä, että ei tiedetä, onko se on haitallista sikiölle. Älä ota tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Se ei myöskään ole tiedossa, onko Ultram äidinmaitoon. Älä ota Ultram keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva. Jos olet yli 75-vuotias, saatat olla todennäköisemmin kokea haittavaikutuksia Ultram. Suurin päivittäinen annos Ultram yli 75-vuotiaita on 300 mg. Ultram ei ole hyväksynyt FDA käytettäväksi alle 16-vuotiaille.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat sen. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja jatka normaaliin lääkkeenottoaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta korvataksesi unohtamasi.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Vaikka sivuvaikutuksia Ultram eivät ole yleisiä, ne voivat esiintyä. Yleisimmin raportoituja tapahtumia olivat keskushermostoon (Migreeni, Puheen häiriöt) ja ruoansulatuskanavan (Maha-suolikanavan verenvuotoa, Hepatiitti, Suutulehdus, Maksan vajaatoiminta). Kerro lääkärille, jos jokin näistä oireista ovat vakavia tai eivät katoa: huimaus, päänsärky, uneliaisuus, näön hämärtyminen, vatsavaivoja, oksentelua ja ripulia. Jos sinulla esiintyy jokin seuraavista oireista, soita välittömästi lääkärillesi: nopea syke, punoitusta, turvotusta ja kutinaa sekä kasvojen puutuminen tai pistely käsissä ja jaloissa, hengitysvaikeudet, muutokset virtsaaminen, kouristukset.

Varastointi

Annostele astiassa. Säilytä 25°C (77°F); retkiä sallittu 15 - 30°C (59 - 86°F).

Yliannostuksen

Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota. Oireita Ultram yliannostus ovat hengitysvaikeudet, matala, heikko hengitys, ja takavarikot.

Lisätietoja

Älä juo alkoholia kun käytät Ultram. Alkoholi voi aiheuttaa vaarallisen vähentää hengitysvaikeuksia ja/ tai maksan ongelmia, kun käytetään hoidon aikana Ultram. Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Ultram voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Jos koet huimausta tai uneliaisuutta, jotta nämä toimet. Vältä unilääkkeet, rauhoittavat lääkkeet, rauhoittavat lääkkeet ja antihistamiinit, paitsi valvonnassa lääkärin. Nämä lääkkeet voivat lisätä uneliaisuutta aiheuttama Ultram.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään