24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta ULTRACET verkossa

Lääke Käyttää

Ultracet on yksilöllinen kipulääkitys. Sitä käytetään lievittämään kohtalaista, akuutti kipu, kuten kipu seuraavia kirurgisia toimenpiteitä, mukaan lukien hammaslääkärin kirurgian. Ultracet voidaan käyttää muita kipu määräytyy teidän terveydenhuollon tarjoaja.

Otettu

Ota Ultracet tabletit suun kautta. Noudata lääkemääräystä etiketissä. Niele tabletit vesilasillisen kanssa. Jos Ultracet harmittaa vatsaan, ota se ruoan kanssa tai maitoa. Älä ota enempää kuin 2 tablettia kerrallaan tai enemmän kuin 8 tablettia päivässä. Suuremmat annokset voivat aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, älä ota enempää lääkettä kuin lääkärisi on määrännyt.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

ÄLÄ OTA Ultracet JOS SINULLA ON OLLUT VAKAVA ALLERGINEN REAKTIO kodeiini. Vaikea allerginen reaktio sisältää vaikeaa ihottumaa, nokkosihottumaa, hengitysvaikeuksia tai huimausta. JOS SINULLA esiintyy hengitysvaikeuksia, puristava tunne rinnassa, silmäluomien, kasvojen, huulten tai jos sinulle kehittyy ihottuma tai nokkosihottuma, kerro lääkärille välittömästi. Älä ota enempää annokset Ultracet ellei lääkäri kehota sinua tekemään niin. ÄLÄ YLITÄ SUOSITELTUA ANNOSTA tai ota Ultracet pidempään kuin on määrätty. Ultracet VOI OLLA TAPA MUODOSTAA. Ole varovainen ajo-tai toimivien koneiden. ÄLÄ JUO ALKOHOLIA kun käytät Ultracet. ÄLÄ OTA muita tuotteita, jotka sisältävät parasetamolia (tarkista tarrat tarkasti), kun käytät Ultracet. JOS HUIMAUS TAPAHTUU, istumaan tai seisomaan hitaasti. ENNEN kuin MITÄÄN sairaanhoitoa TAI HAMMASHOITOA, ensihoito, TAI LEIKKAUS, kerro lääkärille, että käytät Ultracet. JOS koet VIEROITUSOIREITA (hermostuneisuus, hikoilu, pahoinvointi, ripuli, vapina, univaikeudet), tarkista lääkäriltäsi. Keskustele lääkärisi kanssa on aiot saada raskaana. Ultracet ERITTYY äidinmaitoon. ÄLÄ imetä ottaen Ultracet.

unohtunut Annos

Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, ota ainoastaan, että annosta. Älä ota kaksinkertaista tai ylimääräisiä annoksia.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Sivuvaikutukset, että sinun pitäisi raportoida lääkärille tai terveydenhuollon ammattilainen sillä pian kuin mahdollista:
Harvinaiset tai harvinaiset: näköhäiriöt, hengitysvaikeudet, hengenahdistus; nopea tai epäsäännöllinen syke; hallusinaatiot (näkö-ja kuulo asioita, jotka eivät ole todella olemassa); ei virtsatessa niin usein kuin tavallista, punoitusta, rakkuloita, kuorinta tai irtoaminen ihoa, mukaan lukien suun sisällä; ihottuma, kutina, kouristukset (kouristukset); keltainen sävy ihosi tai silmänvalkuaisesi.
Enemmän yleinen: ahdistuneisuus, levottomuus, oksentelu.
Haittavaikutuksia, jotka eivät yleensä vaadi lääkärin huomiota (raportti lähellä kirurgi tai terveydenhuollon ammattilainen, jos he jatkavat tai ovat kiusallinen); ummetus tai ripuli, univaikeudet, huimaus, uneliaisuus, suun kuivuminen, valheellisen hyvinvointia, tunne epätodellisuuden, mielialan muutokset, päänsärky, ruoansulatushäiriöt, kutina, pahoinvointi, hikoilu tai ihon punoitus.

Varastointi

Säilytettävä lasten ulottumattomissa astiaan, että pienet lapset eivät voi avata. Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F). Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen.

Yliannostuksen

Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota. Oireita Ultracet yliannostuksen ovat pahoinvointi, oksentelu, hikoilu, hengitysvaikeudet, matala, heikko hengitys, ja takavarikot.

Lisätietoja

Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Ultracet voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Jos koet huimausta tai uneliaisuutta, jotta nämä toimet. Älä ota muita reseptiä tai over-the-counter lääkkeitä, jotka sisältävät parasetamoli (parasetamoli, kipulääkkeiden, kylmä ja flunssa lääkkeet, muut) - hoidon aikana Ultracet. Liian paljon parasetamoli voi olla haitallista. Vältä unilääkkeet, rauhoittavat lääkkeet, rauhoittavat lääkkeet ja antihistamiinit, paitsi valvonnassa lääkärin. Ultracet voivat aiheuttaa uneliaisuutta ja nämä aineet voivat pahentaa tätä vaikutusta.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään