24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta TRANSDERM SCOP verkossa

Lääke Käyttää

Liike Scop käytetään lievittää pahoinvointia, oksentelua ja huimausta, jotka liittyvät matkapahoinvointia. Liike Scop on antikolinerginen lääke. Antikolinergit on monia vaikutuksia elimistössä. Esimerkiksi, ne vähentää eritystä nesteiden, hitaasti vatsassa ja suolistossa, ja laajentaa oppilaiden.

Otettu

Liike Scop tulee, kun laastari asetetaan iholle korvan taakse. Levitä yksi laastari puhtaalle, kuivalle, karvattomalle korvan taakse. Laastari olisi sovellettava vähintään 4 tuntia ennen kuin sen vaikutuksia tarvitaan. Jokainen laastari on hyvä 3 päivää. Lopussa 3 päivää tai kun Liike Scop laastari ei enää tarvita, poista laastari ja heittää sen pois. Kääri laastari kudos tai paperi vältä ketään muuta jäljellä oleva lääkitys. Pese kädet ja takana korvalla huolellisesti poistaa kaikki jäljet Liike Scop-alueelta. Jos uusi laastari on sovellettava, paikka tuore laastari karvaton alue takana teidän muiden korvaan.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärillesi, jos sinulla on munuaissairaus, maksasairaus, laajentunut eturauhanen, virtsaamisvaikeuksia, virtsarakon ongelmia, tai glaukooma. Liike Scop on FDA raskauden luokan C. Tämä tarkoittaa, että se ei ole tiedossa, onko Liike Scop vahingoittaa sikiötä. Älä käytä Liike Scop keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Ei tiedetä, onko Liike Scop äidinmaitoon. Älä käytä Liike Scop keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva. Liike Scop ei suositella lapsille käyttää. Lapset ovat paljon herkempiä haittavaikutuksia skopolamiinilla.

unohtunut Annos

Poista vanha laastari niin pian kuin muistat ja kiinnitä uusi laastari samaan takana toinen korva. Jos se on lähes aikaa seuraavan annoksen, ohita vastaamaton annos kokonaan. Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta Liike Scop.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Lopeta Liike Scop ja hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos sinulla ilmenee allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma). Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen käyttää Liike Scop ja puhua lääkärille, jos koet uneliaisuutta, suun kuivuminen, nenän tai kurkun; levottomuus, kiihtyneisyys, hermostuneisuus tai unettomuus, näön hämärtyminen; huimaus; ruokahaluttomuus, pahoinvointi tai oksentelu; virtsaamisvaikeudet; tai epäsäännöllinen tai nopea syke. Pahoinvointi, oksentelu, huimaus, päänsärky, ja heikko koordinointi on raportoitu, kun hoito kestää yli 3 päivää, on lopetettu. Jos käytät Liike Scop yli 3 päivää, olla tietoinen siitä, että näitä haittavaikutuksia voi ilmetä, kun lopetat. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Tulee säilyttää valvotussa huoneenlämmössä välillä 20°C - 25°C (68°F - 77°F).

Yliannostuksen

Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota. Oireet Liike Scop yliannostuksen ovat uneliaisuus, huimaus, levottomuus, kiihtymystä, kouristuksia tai kouristuksia, hallusinaatioita ja kuolemaa.

Lisätietoja

Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Liike Scop saattaa aiheuttaa huimausta, uneliaisuutta tai näön hämärtymistä. Jos sinulla esiintyy huimausta, uneliaisuutta tai näön hämärtymistä, välttää näitä toimintoja. Käytä alkoholia varovaisesti. Alkoholi voi lisätä uneliaisuutta ja huimausta käyttäessäsi Liike Scop.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään