24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta TETRACYCLINE verkossa

Lääke Käyttää

Käyttää Tetrasykliini hoitoon tai estämään infektioita, jotka ovat osoittautuneet tai vahvasti epäillään johtuvan alttiita bakteerit.

Otettu

Tavallinen päivittäinen annos on 1g 2g. Lääkäri voi suurentaa annosta, jos vakavia infektioita. Sinun pitäisi jatkaa hoitoa vähintään 24 48 tuntia sen jälkeen, kun oireet ja kuume on laantunut.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin käytät tätä lääkettä, jos olet yliherkkä tetrasykliinit. Käyttämällä Tetracycline ilman todetaan tai vahvasti epäillään bakteeri-infektio tai ennalta ehkäisevää merkintä on todennäköisesti tarjota hyötyä ja se lisää riskiä kehityksen lääkkeille vastustuskykyisten bakteerien.

unohtunut Annos

Jos et ohita annosta tai eivät suorita koko hoidon, saatat riski vähentää tehokkuutta välitöntä hoitoa. Lisäksi siellä on mahdollisuus, että bakteerit kehittävät vastustuskykyä ja ei ole hoidettavissa Tetrasykliini tai muita bakteerilääkkeitä tulevaisuudessa.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Haittavaikutuksia saattaa ilmetä voivat olla: ruokahaluttomuus, ylävatsan hätä, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, iso löysä uloste, suutulehdus, kurkkukipu, suutulehdus, musta karvainen kielen, nielemisvaikeuksia, käheys, enterokoliitti, ja tulehtuneita leesioita (hiivasienen liikakasvua) anogenital alueella.

Varastointi

Säilytä tabletit huoneenlämmössä; vältä liiallista kuumuutta. Annostele tiukka, kevyt-resistenttejä astioissa. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Jos yliannostuksen, hakeudu lääkärin hoitoon.

Lisätietoja

Jos olet parhaillaan pitkän aikavälin hoito, säännölliset laboratoriokokeet, joilla arvioidaan elinjärjestelmän toiminta, mukaan lukien munuaisten, maksan, ja hematopoieettisten järjestelmien tulisi suorittaa.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään