24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Osta TAMIFLU verkossa

Lääke Käyttää

Tamifluta käytetään komplisoitumattoman akuutin sairauden vuoksi influenssa-infektio.

Otettu

Voit ottaa Tamiflu kanssa tai ilman ruokaa. Kuitenkin, kun se otetaan ruoan kanssa, sinun siedettävyys Tamiflu voidaan parantaa. Suositeltu annos suun kautta Tamiflu 75 mg kahdesti päivässä 5 päivän ajan. Sinun pitäisi aloittaa hoito 2 päivän sisällä oireiden alkamisesta influenssan.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Tamiflu ei korvaa influenssarokotusta. Sinun pitäisi edelleen saada vuosittain influenssarokotukset. Ei tiedetä, onko tämä lääke erittyy äidinmaitoon. Sinun pitäisi tästä syystä, käytä tätä lääkettä vain, jos mahdollinen hyöty arvioidaan mahdollista riskiä imetettävälle lapselle.

unohtunut Annos

Jos et menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohita vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Saatat kokemus jotkut yleinen, vähemmän vakavia sivuvaikutuksia: pahoinvointia (oksentelua), oksentelu, ripuli, vatsakipu, huimaus, päänsärky, yskä, unettomuus, väsymys.

Varastointi

Store Tamiflu alle jäähdyttämistä 36º, jotta 46ºF (2 jotta 8 ºC). Ei saa jäätyä.

Yliannostuksen

Oireita Tamiflu yliannostuksen ovat pahoinvointi ja/tai oksentelu. Hakeudu lääkärin hoitoon, jos yliannostus epäillään.

Lisätietoja

Sinun pitäisi aloittaa hoito Tamiflu niin pian kuin mahdollista ensimmäisen kerran flunssan oireita. Samoin ehkäisy tulisi aloittaa mahdollisimman pian altistuksen jälkeen, suosituksesta lääkäri.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään