24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa SEASONALE verkossa

Lääke Käyttää

Seasonale käytetään raskauden ehkäisemiseksi. Tämä lääkitys ei suojaa HIV (AIDS) ja muut sukupuoliteitse tarttuvat taudit, kuten klamydia, sukupuolielinten herpes, sukupuolielinten syyliä, tippuri, hepatiitti B ja kuppa.

Otettu

Ota yksi tabletti samaan aikaan joka päivä, kunnes olet ottanut viimeisen tabletin tabletin annostelija. Älä ohita pillereitä vaikka olet tiputtelua tai verenvuoto tai tunne sairas vatsaan. Älä ohita pillereitä, vaikka sinulla ei ole seksiä kovin usein.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Jos imetät, keskustele terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat ehkäisypillerit. Jotkut lääkettä on tarkoitus siirtää lapsi maitoa.

unohtunut Annos

Jos unohdat pillereitä voit tulla raskaaksi. Tämä sisältää käynnistäminen pack myöhään. Enemmän pillereitä unohdat, sitä todennäköisemmin olet saada raskaana. Yritä ylittää 24 tuntia välillä pillereitä.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Seasonale voi aiheuttaa verenpaineen nousua. Täplikäs tummuminen iho on mahdollista, erityisesti kasvot. Muista, vähemmän vakavia haittavaikutuksia voi ilmetä, pahoinvointi ja oksentelu, muutos ruokahalu, rintojen arkuus, päänsärky, hermostuneisuus, masennus, huimaus, menetys päänahan hiuksia, ihottuma, emättimen infektioita, ja allergisia reaktioita.

Varastointi

Store kontrolloidussa huoneenlämpötilassa 20°-25° C (68°-77° F). Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Yliannostus voi aiheuttaa pahoinvointia ja peruuttaminen verenvuoto naisilla. Yliannostustapauksissa, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja tai apteekista.

Lisätietoja

Teidän terveydenhuollon tarjoaja vie lääkärin ja perheen historia ennen määrättäessä ehkäisypillerit ja tutkii sinut. Sinun olisi tarkasteltava uudelleen vähintään kerran vuodessa.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään