24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa RETIN-A verkossa

Lääke Käyttää

Retin-A on usein käytetään parantamaan ulkonäköä ja rakennetta ihoa. Se tuottaa lievä, pinnallinen kuoria iho. Retin-A on vaikutuksia sekä pinnallinen (iho) ja syvä (dermis) osat ihon. Merkittävä etu on vähentää vaikutuksia auringonvalon aiheuttamia ikääntymisen lisäämällä nopeutta, jolla pinnan solut korvataan.

Otettu

Levitä ohut kerros hoidettavalle alueelle kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa. Käytä sideharso tai pumpulipuikolla soveltaa neste. Pese kädet heti käytön jälkeen. Käyttämällä tätä lääkettä useammin tai suuria määriä ei paranna tuloksia, mutta saattaa lisätä haittavaikutuksia. Välttää soveltamalla lähellä silmät, suu, tai avata leikkauksia, koska tämä lääkitys voi ärsyttää herkkää ihoa. Akne voi näkyä pahenee, kun lääkitys on ensin käytetty; jatkaa hoitoa. Se voi kestää kolme-kuusi viikkoa ennen täysi hyöty tätä lääkettä ovat nähneet. Käytä mietoa saippuaa kun peset kasvot. Älä pese kasvot liian. Hankaavia saippuoita, puhdistusaineita, lääkkeitä voiteet tai voiteita voi lisätä ihon ärsytystä. Ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin niiden käytöstä. Käyttää muita akne valmisteet varoen, kun käytät tätä lääkitystä.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Tämä lääkitys voi lisätä herkkyyttä auringonvalolle, tuuli ja kylmä. Välttää pitkäaikainen altistuminen auringon ja solariumin. Käytä suojavaatteita ja käyttää tehokasta aurinkovoidetta. Tätä lääkettä tulee käyttää raskauden aikana vain, jos se on selvästi tarpeen. Ei tiedetä, jos Retin-A näkyy äidinmaidossa. Keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin imetät.

unohtunut Annos

Jos et menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistaa, älä käytä, jos se on lähes aikaa seuraavan annoksen, ohita vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä "double-up" annosta kiinni.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Koska mahdollisuus ärsytystä, on suositeltavaa aloittaa hoito pienellä alueella ihon. Altistuminen auringon tai uv-säteiltä aiheuttaa ylimääräisiä ärsytystä. Hoidon aikana, kuten altistuminen tulisi välttää niin paljon kuin mahdollista tai aurinkovoidetta tulisi käyttää. Ensimmäisen viikon hoito saattaa olla näennäinen paheneva ongelma. Tällainen reaktio on täysin normaalia, koska pieni kystat syvällä ihon eliminoidaan kiihtyvällä vauhdilla. Tämä lääkitys voi lisätä herkkyyttä tuuli ja kylmä. Välttää pitkäaikainen altistuminen auringon ja solariumin. Käytä suojavaatteita ja käyttää tehokasta aurinkovoidetta. Jos jokin ainesosa pitäisi aiheuttaa yliherkkyysreaktion, lopeta laitteen käyttö.

Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä poissa auringonvalosta. Pidä tämä ja kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Soveltaa Retin-liian ei tuota nopeampia tai parempia tuloksia, ja merkitty punoitusta, kuorinta, tai epämukavuutta voi esiintyä. Yli annostus muiden retinoidi on liittynyt ohimenevä päänsärky, kasvojen punoitus, celosias, vatsakipu, huimaus ja ataksia.

Lisätietoja

Jos sinua on aiemmin hoidettu keratolyyttinen valmisteet tai exfoliants, sinun pitäisi odottaa, kunnes ihottuma paranee ennen kuin alkaa edes vähän voimaa hoitoa. Tutkimuksia valmisteen vaikutuksesta raskaana olevat naiset ovat puutteellisia. Tästä syystä, se olisi sovellettava vain välttämättömissä ja aina lääkärin valvonnassa. Tehokkuutta Retin-A on lähes aina liitettävä ihon ärsytystä. Hoitoon akne, tämä ilmiö liittyy suoraan tuotteen tehokkuutta ja katoaa, kun sovellukset ovat enemmän sekaisin. Kosmetiikkaa voidaan käyttää, mutta puhdista iho huolellisesti ennen lääkitystä.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään