24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa RENOVA verkossa

Lääke Käyttää

Renova käytetään hoitoon ryppyjä, ruskeita pilkkuja, ja pinnan karkeus kasvot. Renova on myös tehokas vastaan venyttää markkaa, kuten vatsan naisilla raskauden jälkeen. Tätä voidaan käyttää myös hoitoon akne. Renova toimii sitoutumalla spesifisiin solun reseptoreihin ihon jälkeen paikallisesti. Kun solun reseptorit on aktivoitu, on muutos geenien ilmentyminen, myöhemmin proteiinisynteesiä, solujen kasvua ja erilaistumista. Näin ollen epidermaalinen solu on muutettu tuottamaan suuremman määrän uutta ihoa. Kliinisissä tutkimuksissa on tehostettu kollageenin tuotantoa alueilla, joilla käsitelty iho.

Otettu

Levitä ohut kerros hoidettavalle alueelle kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa. Käytä sideharso tai pumpulipuikolla soveltaa neste. Pese kädet heti käytön jälkeen. Käyttämällä tätä lääkettä useammin tai suuria määriä ei paranna tuloksia, mutta saattaa lisätä haittavaikutuksia. Välttää soveltamalla lähellä silmät, suu, tai avata leikkauksia, koska tämä lääkitys voi ärsyttää herkkää ihoa. Akne voi näkyä pahenee, kun lääkitys on ensin käytetty; jatkaa hoitoa. Se voi kestää kolme-kuusi viikkoa ennen täysi hyöty tätä lääkettä ovat nähneet. Käytä mietoa saippuaa kun peset kasvot. Älä pese kasvot liian. Hankaavia saippuoita, puhdistusaineita, lääkkeitä voiteet tai voiteita voi lisätä ihon ärsytystä. Ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin niiden käytöstä. Käyttää muita akne valmisteet varoen, kun käytät tätä lääkitystä.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Tämä lääkitys voi lisätä herkkyyttä auringonvalolle, tuuli ja kylmä. Välttää pitkäaikainen altistuminen auringon ja solariumin. Käytä suojavaatteita ja käyttää tehokasta aurinkovoidetta. Tätä lääkettä tulee käyttää raskauden aikana vain, jos se on selvästi tarpeen. Ei tiedetä, jos Renova näkyy äidinmaidossa. Keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin imetät. Käytä mietoa saippuaa kun peset kasvot. Älä pese kasvot liian. Hankaavia saippuoita, puhdistusaineita, lääkkeitä voiteet tai voiteita voi lisätä ihon ärsytystä. Käyttää muita akne valmisteet varoen, kun käytät Renova.

unohtunut Annos

Jos et menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistaa, älä käytä, jos se on lähes aikaa seuraavan annoksen, ohita vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä "double-up" annosta kiinni.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Välittömästi levittämisen jälkeen iho voi tuntua lämpimältä tai lievä kirvely tai punoitus voi esiintyä. Jotkut ihon hilseilyä voi esiintyä. Nämä vaikutukset pitäisi laantua koska iho sopeutuu lääkitys. Jos ne jatkuvat tai tullut kiusallinen, lopeta lääkitys. Tämä lääke voi myös lisätä sun herkkyys. Renova voi myös aiheuttaa kutinaa ja ihon hilseilyä. Saatat kokea kutinaa tai skaalaus jos liikaa Renova on sovellettu.

Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä poissa auringonvalosta. Pidä tämä ja kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Yliannostuksen tätä lääkettä on epätodennäköistä. Jos epäilet yliannostuksen, tai jos Renova on nielty, soita ensiapuun tai myrkytystietokeskukseen vasemmalle lähellä sinua.

Lisätietoja

Jos sinua on aiemmin hoidettu keratolyyttinen valmisteet tai exfoliants, sinun pitäisi odottaa, kunnes ihottuma paranee ennen kuin alkaa edes vähän voimaa hoitoa. Tutkimuksia valmisteen vaikutuksesta raskaana olevat naiset ovat puutteellisia. Tästä syystä, se olisi sovellettava vain välttämättömissä ja aina lääkärin valvonnassa.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään