24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa REMERON verkossa

Lääke Käyttää

Remeron-tabletit on tarkoitettu hoitoon masennustila. Remeron käytetään lievittää masennuksen oireita, kuten tunteet, surullisuus, arvottomuuden tai syyllisyyden; kiinnostuksen menetys päivittäistä toimintaa; ruokahalun muutokset; väsymys; nukkuminen liian paljon; unettomuus; ja ajatuksia kuolemasta tai itsemurha.

Otettu

Remeron on saatavilla säännöllisesti-tablettien (Remeron), joka niellään veden kanssa. Suositeltu aloitusannos Remeron tabletit on 15 mg/päivä, annettuna kerta-annoksena, mieluiten illalla ennen nukkumaan.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Älä ota Remeron, jos parhaillaan käytät tai olet viimeisten 14 päivää, monoamiinioksidaasin estäjää. Ennen kuin Remeron-hoidon aikana, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksasairaus; munuaissairaus; on maanis-depressiivinen häiriö; on veren ongelmia; korkea tai matala verenpaine tai sydänsairaus; on ollut sydänkohtaus viimeisten 6 viikon ajan; tai on epilepsia tai kouristuksia. Et ehkä voi ottaa Remeron, tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Remeron on FDA raskauden luokan C. Tämä tarkoittaa, että se ei ole tiedossa, onko Remeron vahingoittaa sikiötä. Älä ota Remeron keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Ei tiedetä, onko Remeron äidinmaitoon. Älä ota Remeron keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva. Jos olet yli 60-vuotias, saatat olla todennäköisemmin kokea haittavaikutuksia, kuten uneliaisuutta, huimausta, horjumista, tunne koordinoimatonta ja alhainen verenpaine. Saatat tarvita pienemmän annoksen tätä lääkettä.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota vain seuraava ajoitettu annos. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä ellei toisin ohjannut lääkäri.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Jos sinulla ilmenee seuraavia vakavia haittavaikutuksia, keskeytä Remeron-hoito ja ota heti yhteyttä lääkäriisi tai hakeudu lääkärin hoitoon: allerginen reaktio (huulten, kasvojen tai kielen turvotus; hengitysvaikeudet); kohtauksia; nopea tai epäsäännöllinen syke; tai kuume, vilunväristykset, kurkkukipu, flunssan kaltaiset oireet, tai haavaumat suussa tai nenä. Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen ottaa Remeron-hoidon aikana Jos sinulla esiintyy jokin seuraavista vakavista haittavaikutuksia, keskeytä Remeron-hoito ja ota heti yhteyttä lääkäriisi tai hakeudu lääkärin hoitoon: uneliaisuus, pahoinvointi, painon nousu tai ruokahalun heikkeneminen, huimaus, suun kuivuminen, ummetus; tai lievä vapina. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Store kontrolloidussa huoneenlämpötilassa 20°- 25° C(68°- 77° F). Annostele tiukka, valo-resistenttejä astiaan.

Yliannostuksen

Merkkejä ja oireita raportoitiin yhdessä yliannostus mukana sekavuus, uneliaisuus, heikentynyt muisti, ja takykardia. Ei ole raportoitu EKG-poikkeavuuksia, kooma tai kouristukset seuraavat yliannostus Remeron yksin. Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota.

Lisätietoja

Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Remeron saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Jos koet uneliaisuutta tai huimausta, välttää näitä toimintoja. Huimaus on todennäköistä, kun nousee istuma-tai makuuasennossa. Nousee hitaasti estää huimausta ja mahdollinen lasku. Vältä alkoholia kun käytät Remeron. Alkoholi voi lisätä uneliaisuutta ja huimausta.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään