24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa RANITIDINE HCL verkossa

Lääke Käyttää

Ranitidiini HCL käytetään hoitoon aktiivinen pohjukaissuolihaava tai ylläpitohoitoon, pohjukaissuolihaava.

Otettu

Ota Ranitidiini HCL 150 mg: n tablettia kaksi kertaa vuorokaudessa tai 300 mg tablettia kerran vuorokaudessa riippuen siitä, miten on eniten kätevä sinulle. On suositeltavaa, että otat Ranitidiini HCL ennen nukkumaanmenoa. Toteutettava kunkin annoksen täysi lasillinen vettä.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Jos imetät, keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin otat Ranitidiini HCL. Ranitidiini HCL erittyy ihmisen rintamaitoon. Älä lopeta käyttöä neuvottelematta ensin lääkärin kanssa.

unohtunut Annos

Jos et menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohita vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Mahdolliset haittavaikutukset, joita voi esiintyä hoidon aikana Ranitidine HCT ovat: ummetus, ripuli, pahoinvointi/oksentelu, vatsavaivat/kipu, päänsärky.

Varastointi

Store kontrolloidussa huoneenlämpötilassa 15&astetta;-30°C (59°-86°F) kuivassa paikassa. Suojaa valolta. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Kun yliannostus tapahtuu imeytymätön materiaali on poistettava teidän ruoansulatuskanavassa. Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota.

Lisätietoja

Ei ole olemassa rajoituksia elintarvikkeiden, juomien tai toiminnan aikana ottaen Ranitidiini HCL, ellei toisin ohjannut lääkäri.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään