24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa PROZAC verkossa

Lääke Käyttää

Prozac on lääke, jota käytetään lääketieteellisesti hoidossa masennus, pakko-oireinen häiriö, bulimia nervosa, kuukautisia edeltävä dysphoric häiriö, ja monet muut sairaudet. Se on psykotrooppinen lääke suun kautta.

Otettu

Prozac yleensä otetaan kerran tai kahdesti päivässä. Ollakseen tehokas, se tulisi ottaa säännöllisesti. Tapana ottaa se samaan aikaan et jotkut muut päivittäistä toimintaa. Se voi olla 4 viikkoa ennen kuin tunnet mitään helpotusta masennus, mutta lääkkeen vaikutuksia pitäisi kestää noin 9 kuukautta sen jälkeen, kun 3 kuukauden hoito. Pakko-oireinen häiriö, täysi vaikutus voi kestää 5 viikkoa näkyvän.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Paitsi jos sinut ohjataan tekemään niin lääkäri, älä ota tätä lääkettä, jos olet toipumassa sydänkohtaus tai jos sinulla on maksasairaus tai diabetes. Prozac voi aiheuttaa voit tulla uneliaisuutta tai vähemmän varuillaan ja voi vaikuttaa teidän tuomio. Siksi, ajo-tai toimivien vaarallisten koneiden tai osallistuvat kaikki vaaralliset toimintaa, joka edellyttää koko henkistä valppautta ei suositella. Ottaen tämän lääkitystä, saatat tuntea huimausta tai pyörrytystä tai todella heikko noustaessa seisomaan makuulta tai istuma-asennosta. Jos saada nopeasti hitaasti ei auta tai, jos tämä ongelma jatkuu, ota yhteys lääkäriisi. Jos sinulle kehittyy ihottuma tai nokkosihottuma ottaen Prozac, lopeta käyttö lääkitys ja ilmoittaa lääkärille heti. Prozac tulee käyttää varoen, jos sinulla on ollut kouristuksia. Sinun pitäisi keskustella kaikista sairauksistasi lääkärin kanssa ennen kuin otat tätä lääkettä. Prozac voi joskus aiheuttaa ruokahalun väheneminen ja laihtuminen, varsinkin masentunut ihmisiä, jotka ovat jo alipainoinen ja ne, joilla on bulimia. Jos huomaat muutoksia oman painon tai ruokahalun, kerro siitä lääkärillesi. Vaikutukset Prozac raskauden aikana ei ole tutkittu riittävästi. Jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, kerro siitä lääkärillesi välittömästi. Tämä lääkitys vaikuttaa rintamaidon ja imetyksen aikana ei ole suositeltavaa, kun olet ottaen Prozac.

unohtunut Annos

Jos et menetä annos Prozac ja muistaa samalla päivällä, ota se niin pian kuin mahdollista. Jos et muistaa vasta seuraavana päivänä, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Haittavaikutuksia ei voi ennakoida. Jos joku kehittää tai muutos-intensiteetti, kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Vain lääkäri voi määrittää, jos se on turvallista voit jatkaa ottaen Prozac.
Yleisempiä haittavaikutuksia voivat olla:
Epänormaalit unet, epänormaali siemensyöksy, näköhäiriöt, levottomuus, vähentynyt sukupuolen asemaan, huimaus, suun kuivuminen, flunssan kaltaiset oireet, huuhtelu -, kaasu -, päänsärky, impotenssi, unettomuus, kutina, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, hermostuneisuus, singáw, poskiontelontulehdus, * väsymys, kurkkukipu, hikoilu, vapina, vatsavaivat, oksentelu, heikkous, haukottelu.
Harvinaisempia haittavaikutuksia voivat olla:
Poikkeava maku, levottomuus, verenvuoto-ongelmia, vilunväristykset, sekavuus, korvan kipu, emotionaalinen epävakaus, kuume, usein virtsaaminen, korkea verenpaine, lisääntynyt ruokahalu, menetys muisti, sydämentykytys, korvien soiminen, unihäiriöt, painonnousu.
Lapsilla ja nuorilla, vähemmän yleisiä haittavaikutuksia, joita saattaa sisältyä myös Levottomuus, liiallinen kuukautiset, usein virtsaaminen, hyperaktiivisuus, mania tai hypomania (sopimattomia tunteita elation ja/tai nopea-ajatuksia), nenäverenvuoto, persoonallisuuden muutoksia, ja jano.
Monenlaisia muita hyvin harvinaisia reaktioita on raportoitu aikana Prozac hoito. Jos sinulle kehittyy jokin uusi tai selittämättömiä oireita, kerro siitä lääkärillesi viipymättä.

Varastointi

Säilytä kuivassa paikassa 20-25 astetta C (68-77 F).

Yliannostuksen

Mitään lääkettä otetaan liikaa voi olla vakavia seurauksia. Yliannostus Prozac voi olla kohtalokas. Lisäksi yhdistämällä Prozac kanssa tietyt muut lääkkeet voivat aiheuttaa yliannostuksen oireita. Jos epäilet yliannostuksen, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon. Yleisimpiä oireita Prozac yliannostuksen ovat Pahoinvointi, nopea syke, kouristukset, uneliaisuus, oksentelu. Muita oireita Prozac yliannostuksen ovat: Koomaan, delirium, pyörtyminen, korkea kuume, epäsäännöllinen syke, alhainen verenpaine, mania, lihasjäykkyyttä, hikoilua, tunnottomuutta.

Lisätietoja

Älä ota MAO-estäjien kanssa tai ainakaan kahteen viikkoon niiden käytön lopettamisen jälkeen. MAO-estäjä lääkkeitä ei tulisi ottaa vähintään viisi viikkoa lopettamisen jälkeen Prozac. Useimmat lääkkeitä, jotka vaikuttavat aivojen on mahdollista hidastaa refleksejä tai heikentää arvostelukykyä ja varovaisuutta on noudatettava. Tätä lääkettä ei ole tutkittu laajasti yhdysvalloissa ja arvioidaan uudelleen säännöllisesti lääkärin on suositeltavaa. Kysy apteekista, kun otetaan yhdessä muiden lääkkeiden kanssa.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään