24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa PROTOPIC verkossa

Lääke Käyttää

Käytä Protopicia vain hoitoon ekseema, joka on diagnosoitu lääkärin toimesta.

Otettu

Levitä ohut kerros Protopic kaikkia ihon alueita, jotka lääkäri on diagnosoitu ekseema. Yrittää kattaa tuhoalueilla täysin.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Vältä auringonvaloa ja aurinko lamput, solariumit, ja hoidon UVA-tai UVB-valo. Jos sinun täytyy olla ulkona Protopicin levittämisen jälkeen, käytä löysiä vaatteita, joka suojaa hoidetulla alueella auringolta. Lisäksi, kysy lääkäriltäsi, mitä muut tyyppi suojaa auringolta kannattaa käyttää.

unohtunut Annos

Levitä Protopic heti kun muistat.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia Protopic ovat kirvely, arkuus, polttava tunne tai kutina, iho hoidettu Protopic. Nämä haittavaikutukset ovat yleensä lieviä tai kohtalaisia, ja ne ovat yleisimpiä aikana muutaman ensimmäisen päivän hoidon ja yleensä vähentää, jos iho paranee.

Varastointi

Store Protopic huoneenlämmössä (59E, jotta 86EF). Älä koskaan jätä Protopic autossa kylmä tai kuuma sää. Varmista, että korkki putki on tiukasti kiinni. Pitää Protopic pois lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Yliannostus Protopic on erittäin epätodennäköistä. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos epäilet yliannostuksen.

Lisätietoja

Älä käytä Protopicia ehto, jota varten se ei määrätty. Jos sinulla on huolia Protopic, kysy lääkäriltä. Lääkäri tai apteekkihenkilökunta voi antaa sinulle tietoa siitä, Protopic, joka oli kirjoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään