24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa PROPECIA verkossa

Lääke Käyttää

Propecia on pilleri käytetään hoitoon mies-malli hiustenlähtö vertex (top pää) ja anterior puolivälissä päänahan alueella (keskellä edessä pää). Ei ole riittävästi todisteita siitä, että Propecia toimii väistymässä hairlines temppelit. Propecia on tarkoitettu VAIN MIEHILLE, EIKÄ sitä pitäisi käyttää naisia tai lapsia.

Otettu

Propecia tulee kuin tabletti. Propecia yleensä otetaan kerran päivässä. Se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Ota Propecia täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt. Edelleen ottaa Propecia, vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta Propecia ilman, että puhut lääkärisi.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen ottaen tämän lääkitystä, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksasairaus. Et ehkä voi ottaa Propecia, tai saatat tarvita pienemmän annoksen tai erityistä valvontaa hoidon aikana. Propecia on tarkoitettu vain miesten käyttöön. Propecia ei ole tarkoitettu naisten käyttöön. Älä ota tai käsitellä tätä lääkettä, jos olet raskaana tai saattavat tulla raskaaksi hoidon aikana. Propecia on FDA raskauden luokka X. Tämä tarkoittaa sitä, että sen tiedetään aiheuttavan sikiövaurioita syntymättömän vauvan. Naiset, jotka ovat tai jotka voivat tulla raskaaksi, eivät saa käsitellä murskattuja tai rikki Propecia tablettia. Lääkitys voi imeytyä ihon läpi. Propecia tiedetään aiheuttavan sikiövaurioita kehittämisessä poikalapsen. Altistuminen koko tabletit tulee välttää aina kun mahdollista, kuitenkin altistuminen koko tabletteja ei odoteta olevan haitallista niin kauan kuin tabletit eivät ole nielty. Ei tiedetä, onko Propecia äidinmaitoon. Propecia ei ole tarkoitettu naisten käyttöön. Älä ota tätä lääkettä, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Jos et menetä annos Propecia ja muistaa samalla päivällä, ota se niin pian kuin mahdollista. Jos et muistaa vasta seuraavana päivänä, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Lopeta Propecia ja hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos sinulla ilmenee allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma).
Muista, vähemmän vakavia haittavaikutuksia on raportoitu, mutta yleensä ohi hoidon jatkuessa. Jatka Propecia ja ilmoittaa lääkärillesi, jos sinulla ilmenee:
-vähentynyt libido (sukupuolivietti);
-vähentynyt volyymi huudahtaa;
-impotenssi (vaikeuksia saavuttaa tai ylläpitää erektiota); tai
-rintojen arkuus tai suureneminen.
Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Store Propecia huoneenlämmössä välillä 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) tiiviisti suljetussa astiassa, pois kosteutta.

Yliannostuksen

Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos yliannostus epäillään. Oireita Propecia yliannostus ei tunneta.

Lisätietoja

ÄLÄ jaa Propecia muiden kanssa, joille se ei määrätty. ÄLÄ käytä Propecia muiden terveyttä. Pidä tämä tuote poissa lasten ulottuvilta. Jos käyttää Propecia pitkäksi aikaa, saada täyttöjä, ennen kuin toimitus loppuu.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään