24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa PRILOSEC verkossa

Lääke Käyttää

Prilosec käytetään hoitoon eri happoon liittyviä mahalaukun ja ruokatorven ongelmia. Jos kärsit jatkuva närästys (ja ovat yrittäneet käsitellä sitä ja muuttaa ruokavaliota) Prilosec voi olla oikea sinulle. Prilosec (Omepratsoli) käytetään hoitoon eri happoon liittyviä maha-ja / tai kurkun (ruokatorvi) ongelmia (esim, GERD, haavaumat, syövyttävä ruokatorvitulehdus, tai Zollinger-Ellisonin Oireyhtymä). Kun käytät tätä lääkitystä hoitoon tiettyjä haavaumat, se voi olla määrätty yhdessä tiettyjen antibioottien (esim, amoksisilliini, klaritromysiini).

Otettu

Prilosec on viivästynyt-release 20 mg tabletti kerran vuorokaudessa (24 tunnin välein) 14 päivää ennen syömistä. Sinun ei pitäisi ottaa sitä enemmän kuin 14 päivää tai toistaa 14 päivän aikana useammin kuin 4 kuukauden välein, ellei ohjannut lääkäri. Älä murskaa, riko tai pureskele tablettia. Tämä vähenee kuinka hyvin Prilosec toimii kehossa.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Kerro lääkärillesi sairaushistoria, erityisesti: maksasairaus, muut vatsavaivat (esim. kasvaimet), mahdolliset allergiat. Tämä lääkitys tulisi käyttää vain silloin, kun se on selvästi tarpeen raskauden aikana. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa. Ei tiedetä, onko tämä lääke erittyy äidinmaitoon. Koska mahdollinen riski lapselle, imetys käyttäessäsi tätä lääkettä ei suositella. Keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin imetät.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat sen. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja jatka normaaliin lääkkeenottoaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta korvataksesi unohtamasi.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Tämä lääkitys voi aiheuttaa ripulia, ummetusta, vatsakipua, pahoinvointia, kaasu, ruokahaluttomuus, päänsärky tai huimaus muutaman ensimmäisen päivän kehosi sopeutuu. Jos nämä vaikutukset jatkuvat tai tullut kiusallinen, ilmoita siitä lääkärillesi. Epätodennäköistä, mutta kerro lääkärillesi, jos olet kehittää selkä-tai nivelkipu, hermostuneisuus, unihäiriöt, yskä, rintakehän kipu, epätavallinen jano, muutos virtsan määrää, tai näkö muutokset. Tämä lääkitys voi harvoin aiheuttaa hiustenlähtö, korvien soiminen, turvotus vatsa tai väsymys. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa sinulla on allerginen reaktio tätä lääkettä, hakeudu välittömästi lääkäriin. Oireita allergisen reaktion oireita ovat ihottuma, kutina, turvotus, huimaus, tai hengitysvaikeuksia. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin.

Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) pois valo ja kosteutta.

Yliannostuksen

Jos yliannostus epäillään, ota yhteyttä paikalliseen myrkkyä control centerin tai hätätilanteen tilaa välittömästi. Yliannostuksen oireita voivat olla: sekavuus, epätavallinen hikoilu, näön hämärtyminen, epätavallisen nopea syke, kouristuksia.

Lisätietoja

Prilosec ei ole asianmukainen, jos:
-on vain satunnainen närästys
-on yksi episodi närästys viikossa tai vähemmän
-haluavat välitöntä helpotusta närästys.
Kerro lääkärille kaikista reseptiä ja nonprescription lääkitys, saatat käyttää. Älä aloita tai lopeta minkään lääkkeen ilman lääkärin tai apteekin hyväksynnän.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään