24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa PREVACID verkossa

Lääke Käyttää

Prevacid vähentää määrä happoa tuotetaan vatsassa. Prevacid käytetään hoitoon ja estää mahan ja suoliston haavaumat, syövyttävä ruokatorvitulehdus (vaurioita ruokatorven mahahapon), ja muut ehdot, joilla liiallinen mahahapon kuten Zollinger-Ellisonin oireyhtymä. Prevacid voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin kuin lueteltu tässä lääkitys oppaan.

Otettu

Prevacid tulee kuin laajennettu-release (pitkävaikutteinen) kapseli ottaa sen suullisesti. Prevacid yleensä otetaan kerran päivässä, ennen ateriaa. Ota Prevacid täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt. Kapseli on nieltävä kokonaisena. Jos sinulla on vaikeuksia niellä kapselia, Prevacid voidaan avata ja rakeet voidaan ripotellaan päälle omenasosetta ja niellään välittömästi. Rakeita ei saa pureskella tai murskata. Edelleen ottamaan Prevacid vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta Prevacid keskustelematta asiasta lääkärisi kanssa.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen ottaen Prevacid, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksasairaus. Et välttämättä pysty ottamaan Prevacid, tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana. Prevacid on FDA raskauden luokan B. Tämä tarkoittaa, että se ei odoteta olevan haitallista sikiölle. Älä ota Prevacid keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Ei tiedetä, onko Prevacid äidinmaitoon. Älä ota Prevacid keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat sen. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja jatka normaaliin lääkkeenottoaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta korvataksesi unohtamasi.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Vakavia haittavaikutuksia Prevacid eivät ole yleisiä. Lopeta Prevacid ja hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos sinulla ilmenee allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma).
Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen ottamaan Prevacid ja puhua lääkärille, jos koet
-ripuli, pahoinvointi tai vatsakipu;
-huimaus; tai
-päänsärky.
Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Store Prevacid huoneenlämmössä pois kosteutta ja lämpöä.

Yliannostuksen

Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos yliannostus epäillään. Oireita Prevacid yliannostus ei tunneta.

Lisätietoja

Ei ole olemassa rajoituksia elintarvikkeiden, juomien tai toiminnan ottaen Prevacid, ellei toisin ohjannut lääkäri.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään