24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa PAXIL CR verkossa

Lääke Käyttää

Paxil on agentti uudempi luokka masennuslääke lääkkeitä kutsutaan selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjät (Ssri). Masennus ja ahdistus voi johtua kemiallisesta epätasapainosta aivoissa. Yksi näistä kemikaaleista on serotoniinin, joka auttaa lähettää sähköisiä signaaleja yhdestä hermosolusta toiseen. Prosessi, serotoniinin vapautuu yksi hermosolu (lähettäjä) ja matkustaa seuraavaksi (vastaanotin), jossa on joko imeytyy tai palaa takaisin alkuperäiselle lähettäjälle solu.

Otettu

Paxil tulee kuin tabletti voit ottaa sen suullisesti. Se otetaan yleensä kerran vuorokaudessa ja se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt. Edelleen ottaa Paxil vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta Paxil keskustelematta asiasta lääkärisi kanssa, varsinkin jos olet ottanut suuria annoksia pitkän aikaa. Lääkäri luultavasti haluaa pienentää annosta vähitellen. Tämä lääke on otettava säännöllisesti muutaman viikon, ennen kuin sen täysi vaikutus tuntuu.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen kuin otat Lääkkeitä, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksasairaus, munuaissairaus, kohtauksia tai epilepsiaa, tai maaninen häiriö tai itsemurha-ajatuksia. Et ehkä voi ottaa Paxil, tai saatat tarvita annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Paxil on FDA raskauden luokan C. Tämä tarkoittaa sitä, että ei tiedetä, onko se on haitallista sikiölle. Älä ota Paxil keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana tai voit tulla raskaaksi hoidon aikana. Paxil äidinmaitoon ja saattaa vaikuttaa imetettävään vauvaan. Älä ota Paxil keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat sen. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja jatka normaaliin lääkkeenottoaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta korvataksesi unohtamasi.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Jos sinulle ilmaantuu jokin seuraavista vakavista haittavaikutuksista, lopeta Paxil ja ota heti yhteyttä lääkäriin tai hakeudu lääkärin hoitoon: allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma); epäsäännöllinen sydämen syke tai pulssi, matala verenpaine (huimaus, heikkous); korkea verenpaine (kova päänsärky, näön hämärtyminen); epätavallinen verenvuoto tai mustelma; kuume tai vilunväristykset. Vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen ottaa Paxil ja puhua lääkärille, jos koet päänsärky, vapina, hermostuneisuus tai ahdistuneisuus, pahoinvointi, ripuli, suun kuivuminen, tai ruokahalun muutokset tai paino; uneliaisuus tai unettomuus; tai vähentynyt libido, impotenssi tai vaikeus ottaa orgasmia. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Store kontrolloidussa huoneenlämmössä välillä 20-25°C (68-77°F).

Yliannostuksen

Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos yliannostus epäillään. Oireita Paxil yliannostuksen ovat pahoinvointi, oksentelu, vapina, kouristukset, levottomuus, uneliaisuus, hyperaktiivisuus, ja laajentuneen oppilaita.

Lisätietoja

Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Paxil voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Jos koet huimausta tai uneliaisuutta, jotta nämä toimet. Käytä alkoholia varovaisesti. Alkoholi voi lisätä uneliaisuutta ja huimaus ottaen Paxil.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään