24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa PATANOL verkossa

Lääke Käyttää

Patanol on lääkitys, että voit pysäyttää vaikuttaa pois allergiaa päivittäistä elämää. Patanol on neste pudota, että käytät silmiin pitää silmät kutinaa, koska allergiat, että olet kärsivät. Kutina voi aiheuttaa punoitusta, joka menee pois, kun lopetat hankausta silmäsi ja silmäsi eivät ole kutiava enää, koska käytät Patanol.

Otettu

Suositeltu annos on yksi tippa kumpaankin silmään kaksi kertaa päivässä välein 6-8 tuntia.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Älä käytä Patanol jos sinulla on bakteeri -, virus -, tai sieni-infektio silmässä, ellet saavat myös oikea anti-infektiivinen hoito. Patanol on FDA raskauden luokan C. Tämä tarkoittaa, että se ei ole tiedossa, onko Patanol vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Ei tiedetä, onko Patanol äidinmaitoon. Älä käytä Patanol keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva. Patanol ei ole hyväksynyt FDA käytettäväksi alle 3-vuotiaille.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat sen.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Vakavia sivuvaikutuksia Patanol ole todennäköistä. Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos sinulla ilmenee allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma). Vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen käyttää Patanol ja puhua lääkärille, jos koet polttava, kirvely, ärsytys, kutina, punoitus tai kuivuus silmät, turvonneet silmäluomet; tukkoinen tai vuotava nenä; päänsärky; tai muutokset maku. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Säilytä 39°F-86°F (4°C-30&astetta;C).

Yliannostuksen

Yliannostuksen tätä lääkettä on epätodennäköistä. Jos epäilet yliannostuksen, soita ensiapuun tai myrkytystietokeskukseen lähellä sinua. Jos tippa on nautittu (suun kautta), juo runsaasti nestettä ja soittaa hätätilanteessa lähti neuvoja.

Lisätietoja

Älä koske dropper mihin tahansa pintaan, kuten silmiin tai käsiin. Tiputin on steriili. Jos se saastuu se voi aiheuttaa infektion silmään. Patanol sisältää säilöntäainetta (bentsalkoniumkloridi), joten älä käytä piilolinssejä, kun hakee tätä lääkitystä. Piilolinssit voidaan asettaa noin 15 minuuttia annoksen jälkeen. Välttää muita silmätippoja, ellei lääkäri hyväksyy.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään