24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa ORTHO EVRA verkossa

Lääke Käyttää

Ortho Evra on ehkäisyä (ehkäisy) ihon laastari käytetään raskauden ehkäisemiseksi. Se on yhdistelmä hormonaalista ehkäisyä, koska se sisältää kaksi hormonia, estrogeenia ja keltarauhashormonia. Se ei suojaa HIV-tartunnalta (AIDS) eikä muilta sukupuolitaudeilta.

Otettu

Tämä ehkäisymenetelmä käyttää 28 vuorokauden (neljän viikon) aikana. Yksi ajankohtainen laastari on sovellettu ja pidetään paikallaan yhden viikon ajan. Uusi ajankohtainen laastari on sovellettu viikossa kolme viikkoa peräkkäin (yhteensä 21 päivää). Sinun ei pitäisi soveltaa laastari viimeisellä viikolla (yhden viikon tauko). Aikana yhden viikon tauko, sinun pitäisi olla kuukautiset. Jokainen uusi laastari tulee samana päivänä viikossa; tämä on teidän 'laastarinvaihtopäivänä'. Noudata teidän terveydenhuollon tarjoaja ohjeita siitä, milloin alkaa käyttää Ortho Evra ja onko back-up ehkäisyä tarvitaan tilapäisesti. Puhdista ja kuivaa ihoalue, johon laastari voidaan soveltaa. Laastari voidaan kiinnittää pakaraan, vatsaan, olkavarren ulkopintaan tai ylävartaloon paikassa, jossa se ei olisi hierotaan tiukat vaatteet. Älä koskaan laita laastaria rintoihin. Välttää ihon ärsytystä, sovelletaan jokaisen uuden laastarin eri paikkaan iholla. Älä käytä laastaria iho on punainen, ärtynyt tai leikata. Älä käytä voiteita, öljyjä, jauhe, tai meikki ihoa, jossa voit laittaa laastari tai lähellä laastari on yllään. Se voi aiheuttaa laastari löystyä. Jos laastari aiheuttaa ärsytystä, se voidaan poistaa ja uusi laastari voidaan soveltaa uuteen paikkaan, kunnes seuraava Laastari Muuttaa Päivä'. Vain yksi laastari pitäisi olla kuluneet kerrallaan.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Riskejä käyttämällä Ortho Evra kasvaa merkittävästi, jos: savua, on korkea verenpaine, diabetes tai korkea kolesteroli, on tai on ollut hyytymistä häiriöt, sydänkohtaus, aivohalvaus, rintakipu (angina pectoris), ja rintasyöpä tai sukuelimissä, keltaisuus, tai pahanlaatuisia tai hyvänlaatuisia maksakasvaimia. Ortho Evra voi olla vähemmän tehokas naisilla, jotka painavat yli 198 lbs. (90 kg). Älä käytä Ortho Evra keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos painat yli 198 lbs. (90 kg). Ortho Evra on FDA raskauden luokka X. Tämä tarkoittaa sitä, että Ortho Evra on tiedossa aiheuttaa sikiövaurioita syntymättömän vauvan. Älä käytä Ortho Evra-laastareita, jos olet raskaana. Ortho Evra saattaa vähentää maidon virtausta ja muita vaikutuksia maidon koostumus. Älä käytä Ortho Evra keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Jos unohdat vaihtaa laastarin:
-alussa kaikki laastari sykli,
Viikolla yhden (Päivä 1): Jos unohdat hakea oman laastari, VOIT TULLA RASKAAKSI, - sinun täytyy käyttää back-up ehkäisyä yksi viikko. Levitä ensimmäinen laastari uusi sykli heti kun muistat. Sinulla on nyt uusi Laastari vaihtopäivänä ja uusi Päivä 1.
-keskellä laastari sykli,
Viikolla kaksi tai viikolla kolme: Jos unohdat vaihtaa laastarin yksi tai kaksi päivää, kiinnitä uusi laastari niin pian kuin muistat. Levitä seuraava laastari normaalina laastarinvaihtopäivänä. Lisäehkäisyä ei tarvita.
Viikolla kaksi tai viikolla kolme: Jos unohdat vaihtaa laastarin enemmän kuin kaksi päivää, VOIT TULLA RASKAAKSI aloittaa uusi neljän viikon jakso heti kun muistat kiinnittämällä uusi laastari. Sinulla on nyt eri Patch Muutos Päivä ja uusi Päivä 1. Sinun täytyy käyttää back-up ehkäisyä ensimmäisellä viikolla uusi sykli.
-lopussa laastari sykli,
Viikko neljä: Jos unohdat poistaa laastarin, ota se heti kun muistat. Aloita seuraava jakso normaalina laastarinvaihtopäivänä päivän jälkeen Päivä 28. Lisäehkäisyä ei tarvita.
-alussa seuraava laastari sykli,
1. päivä (viikko): Jos unohdat hakea oman laastari, VOIT TULLA RASKAAKSI. Levitä ensimmäinen laastari uusi sykli heti kun muistat. Sinulla on nyt uusi Laastari vaihtopäivänä ja uusi Päivä. Sinun täytyy käyttää back-up ehkäisyä ensimmäisellä viikolla uusi sykli.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Joitakin yleisiä haittavaikutuksia kanssa hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden, kuten Ortho Evra ovat:
-rintojen arkuus ja laajentuminen
-päänsärky
-pahoinvointi
-kuukautiskierron muutokset
-vatsan kouristukset ja turvotus
-valkovuoto.

Varastointi

Säilytä 25°C (77°F); retkiä saa 15-30°C (59-86°F). Tallentaa laastaria niiden suoja-pussit. Sovelletaan välittömästi sen jälkeen, kun poistaminen suojaava pussi. Älä säilytä jääkaapissa tai pakastimessa. Käytetyt laastarit sisältävät vielä joitakin aktiivisia hormoneja. Jokainen laastari on huolellisesti taitettu kahtia niin, että se tarttuu itse, ennen kuin turvallisesti hävittää roskakoriin. Käytettyjä laastareita ei saa huuhtoa alas wc.

Yliannostuksen

Ortho Evra on todennäköisesti aiheuttaa yliannostuksen, koska laastarista vapautuu tasaisesti määrä hormoneja. Älä käytä enempää kuin yksi laastari kerrallaan. Vakavia haittavaikutuksia ei ole raportoitu, kun pienten lasten vahingossa ottanut suuria annoksia suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden. Yli annos voi aiheuttaa pahoinvointia ja oksentelua. Emättimen verenvuotoa voi esiintyä naisilla. Jos yli annostus, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilainen tai apteekkiin.

Lisätietoja

Terveydenhuollon ammattilainen ottaa lääkärin ja perheen historia ennen määrättäessä Ortho Evra ja tutkii sinut. Sinun olisi tarkasteltava uudelleen vähintään kerran vuodessa. Muista ilmoittaa oman terveydenhuollon ammattilainen, jos sinulla on suvussa kaikki edellytykset aiemmin mainittu tässä pakkausselosteessa. Muista pitää kaikki tapaamiset teidän terveydenhuollon ammattilainen, koska tämä on aika selvittää, jos on olemassa ensimmäisiä merkkejä sivuvaikutuksia hormonaalista ehkäisyä käyttää. Älä käytä lääkettä tahansa tilassa, muut kuin siihen, johon se oli määrätty. Tämä lääke on määrätty nimenomaan sinulle; älä anna sitä muille, jotka ehkä haluavat syntyvyyden. Jos haluat lisätietoja Ortho Evra, kysy terveydenhuollon ammattilainen tai apteekkiin.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään