24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa NIZORAL verkossa

Lääke Käyttää

Nizoral on lääke, jota käytetään hoitoon systeeminen sieni-infektio tai muita ehtoja, määräytyy lääkäri. Sinun ei pitäisi käyttää Nizoral tabletit sieni aivokalvontulehdus.

Otettu

On suositeltavaa, että käytät Nizoral kerran päivässä, kunnes infektio on hävinnyt. Jos infektio on vakava, lääkäri voi lisätä päivittäistä annosta.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Sinun tulee ilmoittaa lääkärillesi, merkkejä ja oireita, jotka voivat viitata maksan toimintahäiriö, niin että tarvittavat biokemialliset testaus voidaan tehdä. Tällaisia merkkejä ja oireita voivat olla epätavallinen väsymys, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja/tai oksentelu, keltaisuus, tumma virtsa tai vaaleat ulosteet. Nizoral tabletit voivat muuttaa aineenvaihduntaa.

unohtunut Annos

Jos et menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohita vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Lopeta tämän lääkkeen ja tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä haittavaikutuksista: kuume ja vilunväristykset; ihottumaa tai kutinaa; tumma tai keltainen virtsa, kuume ja kurkkukipu; ruokahaluttomuus; vaaleat ulosteet; punoitusta.

Varastointi

Store kontrolloidussa huoneenlämpötilassa 15&astetta;-25°C (59°-77°F). Suojaa kosteudelta.

Yliannostuksen

Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos epäilet yliannostuksen. Oireita Nizoral yliannostus voi sisältää: ummetus; ripuli; huimaus, uneliaisuus, päänsärky; pahoinvointi; oksentelu.

Lisätietoja

Jos oireet eivät lievene muutaman viikon (tai kk jotkut infektiot), tai jos ne pahenevat, tarkista lääkäriltäsi.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään