24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa NEXIUM verkossa

Lääke Käyttää

Nexium hoidetaan refluksitauti (GERD), tila, jossa taaksepäin virtauksen mahahapon aiheuttaa närästystä ja vahinkoa ruokatorven (ruoka putken välillä suun ja mahalaukun). Nexium käytetään oireiden hoitoon GERD, jotta ruokatorvi parantua, ja estää lisää vahinkoa ruokatorven. Sitä käytetään myös yhdessä muiden lääkkeiden estää mahahaavan. Nexium on luokan lääkkeitä kutsutaan protonipumpun estäjät. Se toimii vähentämällä määrä happoa tehdään vatsassa.

Otettu

Nexium tulee kuin viivästyneet-julkaisu (pitkävaikutteinen) kapseli ottaa sen suullisesti. Se otetaan yleensä kerran päivässä vähintään yksi tunti ennen ateriaa. Auttaa sinua muistaa ottaa Nexium, ota se suunnilleen samaan aikaan joka päivä. Nielaise kapselit kokonaisena, ei saa jakaa, pureskella tai murskata niitä. Jos et pysty nielemään kapselia, laita yksi ruokalusikallinen viileä, pehmeä omenasosetta tyhjään kulhoon. Avaa yksi Nexium kapseli ja huolellisesti ripottele pellettien päälle omenasosetta. Sekoita pellettien kanssa omenasosetta, ja niellä koko ja ruokalusikallinen omenasosetta ja pelletti seosta välittömästi. Älä pureskele pellettejä omenasosetta. Älä tallenna pelletit ja omenasosetta myöhempää käyttöä varten.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen Nexium, kerro lääkärillesi, jos sinulla on joskus ollut minkäänlaista maksasairaus. Et ehkä voi ottaa Nexium tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä seurantaa. Nexium on FDA raskauden luokan B. Tämä tarkoittaa, että se on todennäköisesti vahingoittaa sikiötä. Älä ota Nexium keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Ei tiedetä, onko Nexium äidinmaitoon. Älä ota Nexium keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva. Vakavia ja toisinaan kuolemaan johtaneita yliherkkyysreaktioita (anafylaktisia) reaktioita on raportoitu potilailla verenpaineen hoito. Nämä reaktiot ovat enemmän apt esiintyä, jos sinulla on aikaisemmin esiintynyt yliherkkyys penisilliinille ja/tai on todettu olevan herkkiä useille eri allergeeneille. Pseudomembranoottinen koliitti on raportoitu lähes kaikkien bakteerilääkkeiden, myös klaritromysiini ja amoksisilliini, ja se voi vaihdella lievästä henkeä uhkaavaan. Siksi, se on tärkeää ottaa huomioon tämän diagnoosin potilailla, joilla esiintyy ripulia jälkeen hallinto antibakteerisia aineita.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota vain seuraava ajoitettu annos. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä ellei toisin ohjannut lääkäri.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Nexium haittavaikutukset, jotka voivat mennä pois hoidon aikana ovat päänsärky, ummetus, yskä tai ripuli. Jos ne jatkuvat tai ovat kiusallinen, tarkista lääkäriltäsi. Ota yhteys lääkäriin VÄLITTÖMÄSTI, jos kohtaat kurkkukipu, rintakipu, vaikea vatsakipu, tai kahvia-maahan oksentaa. Allerginen reaktio Nexium on epätodennäköistä, mutta hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos se tapahtuu. Oireita allerginen reaktio Nexium ovat ihottuma, kutina, turvotus, huimaus, hengitysvaikeudet. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteyttä lääkäriin, sairaanhoitajaan tai apteekkiin.

Varastointi

Säilytä 25°C (77°F); retkiä sallittu 15 - 30°C (59 - 86°F). Pidä pakkaus tiiviisti suljettuna. Annostele astiassa, jos tuote paketti on jaettu.

Yliannostuksen

Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota. Oireet Nexium yliannostus ovat uneliaisuus, hengenahdistus, vapina, koordinaatiokyvyn menetys, ja takavarikot.

Lisätietoja

Jotkut lääkkeet tai sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Nexium. Ilmoitettava lääkärin tai apteekin kaikista reseptiä ja over-the-counter medicine, että käytät. Keskustele lääkärin ja apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin otat mitään reseptiä tai over-the-counter lääkkeitä.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään