24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa NAPROSYN verkossa

Lääke Käyttää

Naprosyn on tarkoitettu hoitoon nivelreuma, nivelrikko, ja nuoruusiän niveltulehdus, selkärankareuma, jännetulehdus, ja bursiitti, ja akuutti kihti. Se on myös tarkoitettu helpotus lievää tai kohtalaista kipua, ja hoitoon ensisijainen dysmenorrhea. Naprosyn Keskeyttäminen on suositeltavaa, lastenreuma, jotta saadaan suurin annos joustavuus perustuu potilaan paino.

Otettu

Naprosyn tulee kuin tavallinen tabletti, laajennettu-release tabletti ja neste ottaa suuhun. Se yleensä otetaan kaksi kertaa päivässä niveltulehdus, 8 tunnin välein, kihti, ja kerran päivässä (extended-release tabletit) tai joka 6-8 tuntia (säännöllinen tabletit) kipuun. Naprosyn voi aiheuttaa vatsavaivoja. Ota Naprosyn ruoan kanssa tai maitoa.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen ottaen tämän lääkitystä, kerro lääkärillesi, jos olet allerginen aspiriinia tai muita Nsaid-lääkkeiden, on haavauma tai verenvuoto vatsassa, juo enemmän kuin kolme alkoholijuomien päivässä, on maksasairaus, On munuaissairaus, on hyytymisen (verenvuoto) häiriö, on kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, on nesteen kertymistä, on sydänsairaus tai korkea verenpaine. Et ehkä voi ottaa Naprosyn tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Naprosyn on FDA raskauden luokan B. Tämä tarkoittaa, että se ei odoteta olevan haitallista sikiölle. Naprosyn ei olisi otettava myöhään raskauden (kolmannen raskauskolmanneksen), koska samanlainen lääkkeen ei tiedetä vaikuttavan vauvan sydän. Älä ota Naprosyn keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Naprosyn äidinmaitoon ja saattaa vaikuttaa imetettävään lapseen. Älä ota tätä lääkettä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Jos käytät Naprosyn säännöllisen aikataulun, ota unohtunut annos heti kun muistat. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota ainoastaan seuraava suunniteltu annos. Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos käytät Naprosyn kuin tarvitaan, ota unohtunut annos, jos se on tarpeen, odota suositeltu tai määrätty määrä aikaa, ennen kuin otat toisen annoksen.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Ota yhteys lääkäriin, jos sinulle ilmaantuu verta oksentaa tai verinen, musta tai tervainen ulosteet. Nämä oireet voivat ilmoittaa vahinkoa vatsaan tai suolet, joka voi olla vaarallista. Jos sinulle ilmaantuu jokin seuraavista vakavista haittavaikutuksista, lopeta Naprosyn ja hakeudu lääkärin hoitoon tai ota heti yhteyttä lääkäriin: allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma); lihaskrampit, tunnottomuus tai pistely; haavaumat (avohaavoja) suussa; nopea painonnousu (nesteen kertyminen); kohtauksia; kuulon heikkeneminen tai korvien soiminen; keltaisuus ihon tai silmien keltaisuus (ikterus); tai vatsan kouristelua, närästys tai ruoansulatushäiriöt. Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen ottaa Naprosyn ja puhua lääkärille, jos koet huimausta tai päänsärky; pahoinvointi, ripuli tai ummetus, masennus, väsymys tai heikkous, suun kuivuminen, tai epäsäännölliset kuukautiset. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Store Naprosyn suspension huoneenlämmössä; vältä liiallista kuumuutta yli 40°C (104°F). Annostele kevyt-resistenttejä astiaan. Store Naprosyn tablettia huoneenlämmössä ja hyvin suljetuissa säiliöissä; annostele kevyt-resistenttejä astiaan.

Yliannostuksen

Merkittäviä yli annostus voi olla ominaista uneliaisuus, närästys, ruoansulatushäiriöt, pahoinvointi tai oksentelu, kouristukset. Jos sinulla nielemään suuren määrän tabletteja tai suuri tilavuus jousitus, vahingossa tai tarkoituksella yhteys lääkäriin, ensiapuun tai myrkytystietokeskukseen lähti neuvoja.

Lisätietoja

Vältä pitkäaikaista altistumista auringonvalolle. Naprosyn voi lisätä ihon herkkyyttä auringonvalolle. Käytä aurinkovoidetta ja käytettävä suojavaatteita, kun altistuminen auringon on väistämätön. Vältä alkoholia tai käyttää sitä maltillisesti. Jos juot enemmän kuin kolme alkoholijuomien päivässä, Naprosyn voi lisätä riskiä vaarallisia vatsa verenvuotoa. Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin otat Naprosyn jos juot enemmän kuin 3 alkoholijuomien päivässä. Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Naprosyn saattaa aiheuttaa huimausta. Jos koet huimausta, välttää näitä toimintoja. Monet over-the-counter yskä, kylmä, allergia ja kipu lääkkeitä, jotka sisältävät aspiriinia tai muita lääkkeitä samanlainen Naprosyn. Ennen kuin käytät mitään reseptiä tai over-the-counter lääkkeitä, keskustele lääkärisi ja apteekin.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään