24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa LIPITOR verkossa

Lääke Käyttää

Lipitor käytetään yhdessä ruokavalion muutokset (rajoitus kolesterolin ja rasvan saanti) vähentää kolesterolia ja tiettyjen rasva-aineita veressä. Kertyminen kolesteroli ja rasvat pitkin seinät teidän valtimoissa (prosessia kutsutaan ateroskleroosin) vähentää veren virtausta ja siten hapen sydämesi, aivot, ja muita osia kehosta. Alentaa veren kolesterolia ja rasvoja voi auttaa ehkäisemään sydän sairaus, angina pectoris (Rintakipu), aivohalvauksia ja sydänkohtauksia.

Otettu

Lipitor tulee kuin tabletti voit ottaa sen suullisesti. Se otetaan yleensä kerran päivässä ruoan kanssa tai ilman. Auttaa sinua muistaa ottaa Lipitor, ota se suunnilleen samaan aikaan joka päivä. Lääkäri saattaa aloittaa pieni annos Lipitor ja suurentaa annosta vähitellen. Edelleen ottaa Lipitor vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta Lipitor ilman, että puhut lääkärisi. Syö matala kolesteroli, vähärasvainen ruokavalio

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Älä ota Lipitor keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos sinulla on maksasairaus. Ennen Lipitor, kerro lääkärillesi, jos sinulla on krooninen lihassairaus, vaativat suuren leikkauksen, tai verisairaus. Et ehkä voi ottaa Lipitor, tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Lipitor on FDA raskauden luokka X. Tämä tarkoittaa sitä, että Lipitor tiedetään aiheuttavan synnynnäisiä epämuodostumia, jos se on otettu raskauden aikana. Älä ota Lipitor jos olet raskaana tai voit tulla raskaaksi hoidon aikana. Ei tiedetä, onko Lipitor äidinmaitoon. Älä ota tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota seuraava ohjeiden mukaan. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä ellei toisin ohjannut lääkäri.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Vaikka sivuvaikutuksia Lipitor eivät ole yleisiä, ne voivat esiintyä. Kerro lääkärille, jos jokin näistä oireista ovat vakavia tai eivät katoa:
-kaasu
-vatsakipu tai krampit
-ripuli
-ummetus
-närästys
-päänsärky
-näön hämärtyminen
-huimaus
-ihottuma tai kutina
-vatsavaivat
Jos sinulla esiintyy jokin seuraavista oireista, soita välittömästi lääkärillesi:
-lihaskipu
-arkuus
-lihaskrampit tai heikkous kanssa tai ilman kuumetta.

Varastointi

Säilytä tämä lääkitystä säiliöön se tuli, tiiviisti suljettuna ja poissa lasten ulottuvilta. Säilytä sitä huoneenlämmössä ja pois liikaa lämpöä ja kosteutta (ei kylpyhuone). Heittää pois mitään lääkitystä, joka on vanhentunut tai ei enää tarvita. Keskustele apteekkiin, tietoja asianmukaisesta hävittämisestä sinun lääkehoito.

Yliannostuksen

Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos yliannostus epäillään. Oireita Lipitor yliannostuksen ei tiedetä.

Lisätietoja

Alkoholin ja Lipitor molemmat voivat olla haitallisia maksalle. Alkoholia tulisi käyttää vain kohtuullisesti. Keskustella alkoholin käyttöä lääkärisi kanssa niin, että mahdolliset maksan ongelmia voidaan määrittää. Greippi ja greippimehu voivat olla vuorovaikutuksessa Lipitor. Vuorovaikutus voi johtaa mahdollisesti vaarallisia vaikutuksia.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään