24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa LEXAPRO verkossa

Lääke Käyttää

Masennuslääke Lexapro kuuluu perheeseen lääkkeitä kutsutaan selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjät (Ssri). Lexapro tarjota etuja hoitoon masennuksen ja yleistynyt ahdistuneisuushäiriö.

Otettu

Lexapro tulee kuin tabletti ja neste otetaan suun kautta. Se otetaan yleensä kerran vuorokaudessa ja se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Ota Lääkitystä täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt. Jatkaa Lääkitystä, vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta Lääkitystä keskustelematta asiasta lääkärisi kanssa. Tämä lääke on otettava säännöllisesti muutaman viikon, ennen kuin sen täysi vaikutus tuntuu.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen kuin otat Cipralexia, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksasairaus, munuaissairaus, kärsivät kohtauksia, tai kärsivät mania tai itsemurha-ajatuksia. Et ehkä voi ottaa Lexapro, tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Cipralexia ei tulisi ottaa hoidon aikana, sitalopraami (Celexa). Myös, jos sinulla on ollut allerginen reaktio sitalopraami (Celexa), sinulla voi olla myös allerginen reaktio Lexapro. Älä ota Lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos sinulla on ollut allerginen reaktio joko lääkitystä aiemmin. Lexapro on FDA raskauden luokan C. Tämä tarkoittaa, että se ei ole tiedossa, onko Lexapro se olla haitallisia syntymättömän vauva. Älä ota Lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana tai voit tulla raskaaksi hoidon aikana. Lexapro äidinmaitoon ja saattaa vaikuttaa imetettävään lapseen. Älä ota Lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota seuraava ohjeiden mukaan. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä ellei toisin ohjannut lääkäri.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Jos sinulle ilmaantuu jokin seuraavista vakavista haittavaikutuksista, lopeta Lexapro ja soita heti lääkärille tai hakeutukaa lääkärin hoitoon:
-allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma);
-epäsäännöllinen sydämen syke tai pulssi;
-matala verenpaine (huimaus, heikkous);
-korkea verenpaine (kova päänsärky, näön hämärtyminen); tai
-vilunväristykset tai kuume. Jos sinulla ilmenee jokin seuraavista vähemmän vakavista haittavaikutuksista, jatketaan ottaen Lexapro ja puhua lääkärille:
-päänsärky, vapina, hermostuneisuus tai ahdistuneisuus;
-pahoinvointi, ripuli, suun kuivuminen, tai ruokahalun muutokset tai paino;
-uneliaisuus tai unettomuus; tai
-vähentynyt libido, impotenssi tai vaikeus ottaa orgasmia.
Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Store Lexapro huoneenlämmössä pois kosteutta ja lämpöä.

Yliannostuksen

Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota. Oireita Lexapro yliannostuksen ovat pahoinvointi, oksentelu, vapina, uneliaisuus, huimaus, hikoilu, nopea syke.

Lisätietoja

Älä ota Cipralexia jos: Sinulla on todettu yliherkkyys tai allergia jollekin osa Lexapro.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään