24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa LEVITRA verkossa

Lääke Käyttää

Levitra on suullinen terapiaa erektiohäiriöiden hoitoon.

Otettu

Levitra tulee kuin tabletti voit ottaa sen suullisesti. Se on otettava, tarvittaessa noin 1 tunti ennen seksuaalista toimintaa. Jonkinlaista seksuaalista stimulaatiota tarvitaan erektion esiintyä Levitra. Levitra ei pitäisi ottaa enemmän kuin kerran päivässä. Levitra voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen kuin ottaa Levitra kerro lääkärillesi, jos sinulla on tai on joskus ollut sydänkohtaus, aivohalvaus, epäsäännöllinen sydämen lyönnit, angina pectoris (rintakipu) tai kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, korkea tai matala verenpaine; jos sinulla on henkilökohtainen tai suvussa harvinainen sydänsairaus, joka tunnetaan QT-ajan piteneminen (pitkän QT-ajan oireyhtymä); maksan tai munuaisten ongelmia; on joskus ollut veren ongelmia, kuten sirppisoluanemia, multippeli myelooma tai leukemia, on verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö; mahahaava; suvussa rappeuttava silmäsairaus (kuten retinitis pigmentosa); tai jos sinulla on fyysinen epämuotoisuus penikseen, kuten Peyronien tauti. Et ehkä voi ottaa Levitra, tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Vaikka naiset eivät osoita Levitra käyttö, se on FDA raskauden luokan B. Tämä tarkoittaa, että Levitra ei odoteta olevan haitallista sikiölle. Naisten ei pitäisi ottaa Levitra. Ei tiedetä, Levitra äidinmaitoon. Jos olet yli 65-vuotias, saatat olla todennäköisemmin kokea sivuvaikutuksia Levitra. Lääkäri voi määrätä pienemmän annoksen lääkitystä.

unohtunut Annos

Levitra käytetään tarvittaessa, niin olet todennäköisesti ei menetä annoksen.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Yleisimpiä sivuvaikutuksia Levitra ovat:
-Päänsärkyä
-Huuhtelu
-Tukkoinen tai vuotava nenä
Levitra voi joskus aiheuttaa: erektio, joka ei mene pois (priapismi). Jos saat erektion, joka kestää yli 4 tuntia, hakeudu heti. Priapismi on käsiteltävä niin pian kuin mahdollista tai pysyviä vaurioita voi tapahtua, peniksen mukaan lukien kyvyttömyys saada erektio. Näköhäiriöt, kuten nähdä sininen sävy esineitä tai vaikeuksia kertoa ero värit sininen ja vihreä. Nämä kaikki eivät ole sivuvaikutuksia Levitra. Saat lisätietoja, kysy lääkäriltäsi tai apteekista.

Varastointi

Säilytä 25°C (77°F); retkiä saa 15-30°C (59-86°F). Pitää Levitra ja kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos yliannostus epäillään. Oireita Levitra yliannostuksen ei tiedetä, mutta todennäköisesti ovat rintakipu, selkäkipu, huimaus, epäsäännöllinen sydämensyke, näköhäiriöt ja turvotus nilkkojen tai jalkojen.

Lisätietoja

Älä ota Levitraa jos olet:
-Ottaa tahansa muoto lääkitys tunnetaan nimellä "nitraatit" (Tyyppi lääke, jota käytetään lievittämään rintakipua, joka voi johtua sydänsairaus). Levitra-valmisteen käyttö yhdessä nitraattien kanssa voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia.
-Ottaa lääkkeitä kutsutaan "alfa-salpaajat" (joskus määrätty eturauhasen ongelmia tai korkea verenpaine). Ottaen Levitra alfa-salpaajat voivat pudota verenpaine on vaarallinen tasolla.
-Lääkäri toteaa, että seksuaalinen toiminta aiheuttaa terveysriskin.
Sinulla on todettu yliherkkyys tai allergia tahansa komponentti Levitra. Käyttö Levitra ei tarjoa suojaa sukupuolitaudeilta. Neuvonta potilaista noin suojatoimenpiteet tarpeen suojautua sukupuoliteitse tarttuvat taudit, kuten Ihmisen immuunikatovirus (HIV), tulisi harkita.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään