24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa LAMISIL ORAL verkossa

Lääke Käyttää

Lamisil tabletit on tarkoitettu hoito onychomycosis varpaan tai kynnellä, koska dermatophytes.

Otettu

Lamisil tulee kuin tabletti otetaan suun kautta. Se otetaan yleensä kerran päivässä 6 viikkoa, kynsi sieni ja kerran päivässä 12 viikkoa varten varpaankynsi sientä. Ota Lamisil täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt. Sieni ei ehkä ole parantunut täysin, kunnes pari kuukautta sen jälkeen, kun olet ottaen Lamisil. Tämä on, koska se vie aikaa terve kynsi kasvaa.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Älä ota Lamisil keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio sitä, maksasairaus, munuaissairaus, ongelmia immuunijärjestelmän kanssa, tai veren ongelmia. Et välttämättä pysty ottamaan Lamisil, tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä seurantaa, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Lamisil on FDA raskauden luokan B. Tämä tarkoittaa, että se ei odoteta vahingoittaa sikiötä. Älä ota Lamisil keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Lamisil äidinmaitoon ja saattaa vaikuttaa imetettävään vauvaan. Älä ota tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota seuraava ohjeiden mukaan. Älä ota kaksinkertaista annosta tämän lääkityksen.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Jos sinulle ilmaantuu jokin seuraavista vakavista haittavaikutuksista, lopeta Lamisil ja hakeudu lääkäriin: allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma); ihottuma; muutoksia visio; tai veren ongelmia (havaitaan verikokeissa). Harvoissa tapauksissa, Lamisil on aiheuttanut vakavia maksavaurioita, joskus johtaa maksan elinpankkien tai kuolema. Ilmoita heti lääkärillesi, jos sinulle kehittyy pahoinvointia, oksentelu, vatsakipu, epätavallinen väsymys, ruokahaluttomuus, ihon tai silmänvalkuaisten kellastuminen, kutina, tumma virtsa, tai savea värillinen ulosteet. Nämä oireet voivat olla varhaisia merkkejä maksan vaurioita. Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Jatkaa Lamisil ja kerro lääkärillesi, jos sinulla ilmenee pahoinvointi, vatsavaivat tai närästys, ripuli tai ilmavaivat; päänsärky; tai makuaistin häiriöt tai menetyksen maku. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Säilytä tabletteja alle 25o C (77o F); astiassa. Suojaa valolta.

Yliannostuksen

Kliinistä kokemusta siitä, yliannos Lamisil Tablettien on rajallinen. Yliannostuksen oireet olivat pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, huimaus, ihottuma, usein virtsaaminen, ja päänsärky. Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota.

Lisätietoja

Vältä alkoholia tai käyttää sitä maltillisesti ottaen Lamisil. Alkoholin ja Lamisil molemmat voivat vaikuttaa maksaan. Lamisil tabletit ovat vasta-aiheinen, jos sinulla on yliherkkyys Lamisil.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään