24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa FOSAMAX verkossa

Lääke Käyttää

Fosamax on tarkoitettu hoitoon ja ehkäisyyn osteoporoosin postmenopausaalisilla naisilla. Osteoporoosin hoitoon, Fosamax kasvaa luuttomaksi massa ja vähentää murtumien esiintyvyys, mukaan lukien ne, lonkan ja selkärangan. Se on myös indikoitu osteoporoosin ehkäisyyn, hoitoon luun massa miehillä, joilla on osteoporoosi, ja hoitoon glukokortikoidi. Sitä käytetään hoitoon aiheuttama osteoporoosin, miesten ja naisten glukokortikoideja saavilla päivittäinen annos, joka vastaa 7,5 mg tai enemmän prednisonia ja, joilla on alhainen luun kivennäisöljyjen tiheys, ja hoitoon Pagetin tauti luu miehillä ja naisilla.

Otettu

Fosamax tulee kuin tabletin ottaa suuhun. Se tulee ottaa kerran päivässä aamulla tyhjään vatsaan. Fosamax tulisi ottaa täysi lasillinen (6-8 unssia) pelkkää vettä. Odota vähintään 30 minuuttia ottamisen jälkeen Fosamax ennen kuin syöt, juot tai otat muita lääkkeitä. Älä ota Fosamax kivennäisvettä, kahvia, appelsiinimehua, maitoa tai muita maitotuotteita. Ei ime tai pureskele tabletti, nielemään tabletin kokonaisena. Älä asetu makuulle vähintään 30 minuutin ajan sen jälkeen kun Fosamax. Pysyvän tai istuu suorassa auttaa sinua saada täysi annos ja vähentää närästys tai loukkaantumisriskiä ruokatorveen.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen Fosamax, kerro lääkärillesi, jos sinulla on ongelmia nielemisen, kuten kaventuminen ruokatorven, ruokatorven haavaumat tai ruokatorven sairaus, on sairaus, joka aiheuttaa alhainen kalsiumpitoisuus elimistössä; munuaissairaus; mahahaava tai muita vatsaan tai ruoansulatuskanavan ongelmia; tai eivät kykene seisomaan tai istumaan vähintään 30 minuutin ajan. Et ehkä voi ottaa Fosamax, tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Fosamax on FDA raskauden luokan C. Tämä tarkoittaa, että se ei ole tiedossa, onko Fosamax tulee olla haitallista sikiölle. Älä ota Fosamax keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana tai voit tulla raskaaksi hoidon aikana. Ei tiedetä, onko Fosamax äidinmaitoon. Älä ota Fosamax keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Jos otat Fosamax joka päivä ja unohdat ottaa annoksen, jätä annos väliin ja ota seuraava annos seuraavana päivänä. Puuttuu yksi annos ei vaikuta hoitoon. Älä ota kaksi tablettia samalla kertaa. Jos otat Fosamax kerran viikossa ja unohdat annoksen, ota unohtunut annos aamulla kun muistat. Älä ota kaksi tablettia samana päivänä. Jatka ottamalla yksi tabletti kerran viikossa, niin kuin alun perin valitsemanasi päivänä.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Lopeta Fosamax jos koet seuraavia vakavia haittavaikutuksia: allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma); Hakeudu ensiapuun, tai keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on nielemisvaikeuksia tai kipua nielemisen; rintakipu; kipu tai polttava kylkiluiden alla tai takana, tai närästystä tai sen pahenemista. Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen ottaa Fosamax ja puhua lääkärille, jos koet vatsavaivat; vatsavaivat, pahoinvointi, oksentelu, ripuli tai ummetus; päänsärky; lihasten, luun tai nivelten arkuus tai kipu; silmien kipu; ihottuma; tai muuttunut makuaisti. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Säilytä hyvin suljetussa astiassa huoneen lämpötilassa, 15-30°C (59-86°F).

Yliannostuksen

Hypokalsemiaa, hypofosfatemiaa ja ylemmän ruoansulatuskanavan haittavaikutuksia, kuten vatsavaivat, närästys, ezofagit, gastriitti tai haavauma, joka saattaa aiheuttaa suun yli annostus. Jos et usko, että yliannostus on tapahtunut, soita ensiapuun tai myrkytystietokeskukseen.

Lisätietoja

Noudata lääkärisi suosituksia siitä, alkoholin juominen ja tupakointi. Nämä toimet liittyvät vähentynyt luun tiheys. Antasidien ja muiden suun kautta otettavien lääkkeiden voi vähentää vaikutuksia Fosamax. Älä ota mitään muita lääkkeitä, 30 minuutin kuluessa annoksen Fosamax. Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin otat muita lääkkeitä hoidon aikana Fosamax.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään