24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa FIORICET verkossa

Lääke Käyttää

Fioricet on barbituraatti rauhoittava sekoittaa muiden kuin aspiriinin kipulääkettä ja kofeiinia. Tämä ei-huume kipulääkettä ja rentouttavaa on usein määrätty jännitteitä päänsärkyä aiheuttama supistukset lihakset kaulan ja olkapään alue, ja migreeni.

Otettu

Fioricet tulee niin kapseli ja tabletin ottaa suuhun. Yksi tai 2 tablettia 4 tunnin välein kuin tarvitaan. Yhteensä päivittäinen annos ei saa ylittää 6 tablettia. Laajennettu ja toistuva käyttö tämä tuote ei suositella, koska mahdollisten fyysistä riippuvuutta.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Fioricet voi aiheuttaa voit tulla uneliaisuutta tai vähemmän hälytys; siksi, ajo-tai toimivien vaarallisten koneiden tai osallistuvat kaikki vaaralliset toimintaa, joka edellyttää koko henkistä valppautta ei suositella ennen kuin tiedät vastauksen tämän lääkkeen. Jos hoidetaan vaikea masennus tai on ollut vaikea masennus tai huumeiden väärinkäyttö, ota lääkärisi kanssa ennen Fioricet. Käytä tätä lääkettä varoen, jos olet iäkäs tai heikentynyt kunto, jos sinulla on maksa-tai munuaisvaivoja, tai jos sinulla on vaikea vatsaontelon ongelmia. Jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, kerro siitä lääkärillesi välittömästi. Fioricet voi vaikuttaa sikiöön. Se näkyy myös äidinmaitoon. Jos tämä lääkitys on tärkeää terveydelle, lääkäri saattaa neuvoa sinua lopettamaan imetyksen vauva, kunnes hoito on valmis.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat sen. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja jatka normaaliin lääkkeenottoaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta korvataksesi unohtamasi.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Haittavaikutuksia ei voi ennakoida. Jos joku kehittää tai muutos-intensiteetti, kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Vain lääkäri voi määrittää, jos se on turvallista voit jatkaa ottamalla Fioricet. Yleisempiä haittavaikutuksia voivat olla: Vatsakipu, huimaus, väsymys, päihtynyt olo, pyörrytys, pahoinvointi, sedaatio, hengenahdistus, oksentelu. Vähemmän yleisiä tai harvinaisia haittavaikutuksia voivat olla: Levottomuus, allergisia reaktioita, ummetus, masennus, nielemisvaikeudet, suun kuivuminen, earache, liioiteltu tunne hyvinvointiin, liiallinen hikoilu, liiallinen virtsaaminen, jännitystä, pyörtyminen, väsymys, kuume, ilmavaivat, päänsärky, närästys, raskaat silmäluomet, energian korkea, kuuma loitsuja, kutinaa, jalka kipu, sekavuus, lihasten väsymistä, puutumista, nopea syke, korvien soiminen, kouristukset, hutera tunne, ihon punoitus ja/tai kuorinta, hitaus, tukkoinen nenä, pistely.

Varastointi

Säilytä alle 86° F (30&astetta; C), annostele astiassa ja poissa lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Yliannostus Fioricet, tai yhdistämällä tämä lääkitys alkoholin tai muiden keskushermostoa lamaava aine, joka saattaa johtaa tajuttomuuteen tai ehkä kuolema. Fioricet yliannostus on merkitty uneliaisuus, sekavuus, äärimmäinen heikkous, hallusinaatiot, hengenahdistus, liian hidas tai levoton hengitys, epäselvä puhe, koordinoinnin puute, oksentelu verta, epätavallisen hidas syke.

Lisätietoja

Älä ota Fioricet jos olet ottanut monoamiinioksidaasin estäjää (MAO-estäjä) viime 14 päivää. Vaarallisia sivuvaikutuksia voi aiheuttaa. Fioricet voi voimistaa muita lääkkeitä, jotka aiheuttavat uneliaisuutta, mukaan lukien masennuslääkkeet, alkoholi, antihistamiinit, rauhoittavat lääkkeet (käytetään hoitoon unettomuus), muiden kipulääkkeiden, ahdistuneisuus lääkkeet ja lihasrelaksantit. Kertoa lääkärille kaikki lääkkeet, että käytät ja älä ota mitään lääkettä, ellei lääkäri hyväksyy.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään