24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa ELAVIL verkossa

Lääke Käyttää

Elavil on tarkoitettu oireiden lievittämiseen masennuksen. Endogeeninen masennus on todennäköisesti lievittää kuin muissa masennustiloissa.

Otettu

Elavil tulee kuin tabletin ottaa suuhun. Se otetaan yleensä yksi-neljä kertaa päivässä ja se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Ota Elavil täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt. Edelleen ottaa Elavil vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta Elavil keskustelematta asiasta lääkärisi kanssa, varsinkin jos olet ottanut suuria annoksia pitkän aikaa. Lääkäri luultavasti haluaa pienentää annosta vähitellen. Tämä lääke on otettava säännöllisesti muutaman viikon, ennen kuin sen täysi vaikutus tuntuu.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen Elavil, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksasairaus; munuaissairaus; astma; kilpirauhasen sairaus; diabetes; maha-tai suolisto-ongelmia, korkea verenpaine tai sydänsairaus; sai sydänkohtauksen viime 6 viikkoa; laajentuneen eturauhasen tai vaikeuksia virtsatessa; tai glaukooma. Et ehkä voi ottaa Elavil, tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Elavil voivat olla haitallisia syntymättömän vauva. Älä ota Elavil keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana tai voit tulla raskaaksi hoidon aikana. Elavil äidinmaitoon ja saattaa vaikuttaa imetettävään vauvaan. Älä ota Elavil keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva. Jos olet yli 60-vuotias, saatat olla todennäköisemmin kokea haittavaikutuksia, kuten uneliaisuutta, huimausta, horjumista, tunne koordinoimatonta ja alhainen verenpaine. Lääkäri voi määrätä pienemmän annoksen tätä lääkettä.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat. Jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota seuraava ohjeiden mukaan. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä ellei toisin ohjannut lääkäri.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Haittavaikutuksia ei voi ennakoida. Jos joku kehittää tai muutos-intensiteetti, kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Vain lääkäri voi määrittää, jos se on turvallista voit jatkaa ottaen Elavil. Vanhemmat aikuiset ovat erityisen todennäköisesti tiettyjä haittavaikutuksia Elavil, kuten nopea syke, ummetus, suun kuivuminen, näön hämärtyminen, sedaatio, sekavuus, ja ovat suuremmassa vaarassa yllä syksyllä. Haittavaikutuksia voivat olla: Epänormaalit liikkeet, ahdistuneisuus, musta kieli, näön hämärtyminen, rintojen miehillä, rintojen suureneminen, kooma, sekavuus, ummetus, harhaluulot, ripulia, vaikeaa tai usein virtsaaminen, vaikeuksia puheen, pupillien laajentuminen, sekavuus, häiriintynyt keskittyminen, huimaus noustessa, huimaus tai pyörrytys, uneliaisuus, suun kuivuminen, liiallinen tai spontaani virtaus maitoa, jännitys, väsymys, nesteen kertyminen, hiusten menetys, hallusinaatiot, päänsärky, sydänkohtaus, hepatiitti, korkea verenpaine, korkea kuume, korkea tai matala verensokeri, nokkosihottuma, impotenssi, kyvyttömyys nukkua, lisääntynyt tai vähentynyt sukupuoli ajaa, lisääntynyt hikoilu, kohonnut silmänpaine, tulehdus suun, suoliston tukkeuma, epäsäännöllinen syke, puute tai koordinaatiokyvyn menetys, ruokahaluttomuus, matala verenpaine, pahoinvointi, painajaisia, puutuminen, nopea ja/tai nopeasti, fluttery syke, ihottuma, punainen tai violetti läiskät iholla, levottomuus, korvien soiminen, kouristukset, herkkyys valolle, vatsavaivat, outo maku, aivohalvaus, turvotus johtuu nesteen kertyminen kasvojen ja kielen turvotus kivekset, rauhasten turvotus, pistely ja puutuminen ja pistely käsivarsissa ja jaloissa, vapina, oksentelu, heikkous, painon nousu tai lasku, kellastunut silmiä ja ihoa. Haittavaikutuksia, koska nopea lasku tai äkillinen vetäytyminen Elavil ovat: Päänsärky, pahoinvointi, epämääräinen tunne fyysistä epämukavuutta Haittavaikutuksia, koska asteittaista annoksen pienentäminen voi sisältyä: Uni ja unihäiriöt, ärtyneisyys ja levottomuus.

Varastointi

Store Elavil tablettia hyvin suljetussa astiassa. Vältä varastointi lämpötiloissa yli 30°C (86°F). Lisäksi Elavil tablettia 10 mg on suojattava valolta ja säilytettävä hyvin suljettuna, valo-resistenttejä astiaan.

Yliannostuksen

Kriittinen oireet yliannostuksen ovat: sydämen dysrhythmias, vaikea hypotensio, kouristukset, ja CNS masennus, mukaan lukien kooma. Muutokset ekg: ssa, erityisesti QRS-akselin tai leveys, ovat kliinisesti merkittäviä indikaattoreita trisyklisiä masennuslääkkeitä myrkyllisyys. Muut oireet yliannostus voi sisältää: heikentynyt sydänlihaksen supistumista, sekavuus, häiriintynyt keskittyminen, ohimenevä näköharhoja, ja laajentuneet pupillit, häiriöt silmän liikkuvuutta, levottomuus, yliaktiivinen refleksit, tokkuraisuus, uneliaisuus, lihasjäykkyyttä, oksentelu, hypotermia, ja hyperpyreksia. Kuolemantapauksia voi esiintyä yli annostus tämän luokan huumeita.

Lisätietoja

Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Elavil voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Jos koet uneliaisuutta tai huimausta, välttää näitä toimintoja. Huimaus on todennäköistä, kun nousee istuma-tai makuuasennossa. Nousee hitaasti estää huimausta ja mahdollinen lasku. Käytä alkoholia varovaisesti. Alkoholi voi lisätä uneliaisuutta ja huimausta kun käytät Elavil. Älä lopeta Elavil yhtäkkiä. Tämä voi aiheuttaa oireita kuten pahoinvointi, päänsärky ja huonovointisuus.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään