24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa EFFEXOR XR verkossa

Lääke Käyttää

Effexor XR on voimakas estäjä takaisinoton serotoniinin ja noradrenaliinin-kaksi välittäjäaineiden ajatellut pelata tärkeä rooli patofysiologia masennus. Korjata epätasapaino näiden kahden kemikaalit voivat lievittää masennuksen oireita.

Otettu

Effexor XR tulee niin kapseli ottaa suuhun. Se otetaan yleensä kerran vuorokaudessa ja se on otettava ruoan kanssa. Jokainen kapseli on nieltävä kokonaisena nesteen kanssa eikä niitä saa jakaa, murskata, pureskella, tai laitetaan veteen, tai se voidaan annostella varovasti avata kapselin ja sadetus koko sisällön lusikallinen omenasosetta. Tämä lääke/ruoka seos niellään heti pureskelematta ja seurasi lasillisen vettä, jotta täydellinen nieleminen pellettejä.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen Effexor XR, kerro lääkärille kaikista lääkkeistä otat, mukaan lukien over-the-counter lääkkeitä ja rohdosvalmisteita. Jos olet ottanut Mao-estäjät, sinun ei pitäisi ottaa Effexor XR. Jos käytät masennuslääkkeitä, sinun pitäisi katsoa tarkasti merkkejä siitä, että vointisi huononee tai että olet tulossa itsemurha, varsinkin kun ensin aloittaa hoito, tai kun annosta on lisääntynyt tai vähentynyt. Sinun pitäisi myös olla katseli tulossa levoton, ärtynyt, vihamielinen, impulsiivinen, tai levoton. Tällaisia oireita tulisi ilmoittaa lääkärille heti. Effexor XR voi nostaa verenpainetta joillakin potilailla, joten verenpainetta on seurattava säännöllisesti. Kun yhtäkkiä lopeta tai nopeasti laskea päivittäinen annos Effexor XR, vastasyntyneellä voi esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa ennen lopettamista tai vähentää annos Effexor XR. Raskaana olevien tai imettävien naisten ei pitäisi ottaa mitään masennuslääke neuvottelematta lääkärin. Kunnes näet, miten Effexor XR vaikuttaa sinuun, ole varovainen, tehdä tällaista toimintaa, kuten autolla ajo tai koneiden käyttö. Älä juo alkoholia kun käytät Effexor XR.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota vain seuraava ohjeiden mukaan. Älä ota kaksinkertaista annosta tämän lääkityksen.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Jos sinulle ilmaantuu jokin seuraavista vakavista haittavaikutuksista, lopeta Effexor XR ja ota heti yhteyttä lääkäriin tai hakeudu lääkärin hoitoon: allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma); kohtauksia; tai epäsäännöllinen sydämen syke tai vakavasti korkea verenpaine (näön hämärtyminen, päänsärky). Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen ottaa Effexor XR ja keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla esiintyy pahoinvointia, oksentelua, vatsavaivoja, vatsakipua, tai ruokahaluttomuus tai painon, suun kuivuminen, uneliaisuus tai huimaus, lievä vapina, ahdistuneisuus tai levottomuus; unettomuus; epänormaalit unet; seksuaalinen ongelmia, kuten impotenssi, epänormaali siemensyöksy, vaikeuksia saavuttaa orgasmi tai vähentynyt libido; hikoilu; haukottelu; tai veren kolesterolia (havaitaan verikokeissa); Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Store Effexor XR huoneenlämmössä (68F että 77F tai 20C-25C). Pitää Effexor XR poissa lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos yliannostus epäillään. Oireet Effexor XR yliannostuksen voivat olla huimaus, uneliaisuus, puutuminen, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke, kouristukset ja tajuttomuus.

Lisätietoja

Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Effexor XR saattaa aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Jos koet huimausta tai uneliaisuutta, jotta nämä toimet. Käytä alkoholia varovaisesti. Alkoholi voi lisätä uneliaisuutta, huimausta ja sekavuutta Älä lopeta Effexor XR keskustelematta ensin lääkärin kanssa. Lääkärin voi olla tarpeen vähitellen pienentää annosta ennen kuin lopetat lääkityksen kokonaan. Lopettaminen lääkitys yhtäkkiä voi aiheuttaa epämiellyttäviä sivuvaikutuksia esiintyy.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään