24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa DIFLUCAN verkossa

Lääke Käyttää

Diflucan on tarkoitettu hoitoon:
-Emättimen kandidiaasi (emätin hiiva-infektiot Candida).
-Suunielun ja ruokatorven kandidiaasi.
-Kryptokokkimeningiitti aivokalvontulehdus.
Diflucan on tarkoitettu myös vähentää esiintyvyys kandidiaasin potilailla, joille tehdään luuytimensiirto, jotka saavat sytotoksista kemoterapiaa ja/tai sädehoitoa.

Otettu

Diflucan tulee kuin tabletti ja neste ottaa suuhun. Se otetaan yleensä kerran päivässä. Noudata lääkemääräystä etiketissä huolellisesti, ja kysy lääkäriltäsi tai apteekista selittämään osaa et ymmärrä. Ota Diflucan täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt. Ravista neste ennen jokaista käyttöä sekoittaa lääkkeitä tasaisesti. Edelleen ottaa Diflucan vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta Diflucan keskustelematta asiasta lääkärisi kanssa.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Älä ota Diflucan jos otat sisapridi (Propulsid). Yhdistettynä sisapridi (Propulsid), Diflucan voi aiheuttaa vakavia, jopa kuolemaan, sydämen ongelmia. Ennen kuin otat Diflucan, kerro lääkärillesi, jos sinulla on muita sairauksia, erityisesti, munuaissairaus, tai jos otat muita lääkkeitä. Et ehkä voi ottaa Diflucan, tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana. Diflucan on FDA raskauden luokan C. Tämä tarkoittaa sitä, että ei tiedetä, onko se on haitallista sikiölle. Älä ota Diflucan keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana tai voit tulla raskaaksi hoidon aikana. Diflucan erittyy rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Tästä syystä, Diflucan ei tulisi antaa imettäville äideille. Älä ota tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat sen. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja jatka normaaliin lääkkeenottoaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta korvataksesi unohtamasi.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Jos sinulle ilmaantuu jokin seuraavista vakavista haittavaikutuksista, lopeta Diflucan ja hakeudu lääkärin hoitoon tai ota heti yhteyttä lääkäriin: allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma); maksavaurio (vaalea uloste, keltaisuus ihon tai silmien, vatsakipu, epätavallinen väsymys tai tumma virtsa); tai ihottuma. Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Jos koet mitään seuraavista haittavaikutuksista, jatkaa ottaen Diflucan ja puhua lääkärille: pahoinvointi, oksentelu tai vatsakipu; ripuli; päänsärky; huimaus; väsymys; tai kutinaa. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Säilytä tabletteja alle 86°F (30&astetta;C). Suojeltava jäätymiseltä. Diflucan injektionesteisiin Viaflex Plus muovi säiliöt ovat saatavilla sekä natrium -, kloridi-ja dekstroosi ohenteet. Store välillä 77°F (25&astetta;C) ja 41°F (5°C). Lyhyt altistuminen jopa 104°F (40°C) ei vaikuta haitallisesti tuotteen. Suojeltava jäätymiseltä.

Yliannostuksen

Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos yliannostus epäillään. Oireita Diflucan yliannostuksen ovat sekavuus, aistiharhat, vainoharhaisuus, vähentynyt liikkuvuus, vähentynyt hengitys, repiminen silmät, kuolaaminen, virtsankarkailu, kouristukset ja kuolema.

Lisätietoja

Vältä alkoholia tai käyttää sitä maltillisesti ottaen Diflucan. Alkoholi ja Diflucan voi sekä vaikuttaa maksaan. Käyttää varoen, kun ajo tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Diflucan saattaa aiheuttaa huimausta. Jos koet huimausta, välttää näitä toimintoja.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään