24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa DENAVIR verkossa

Lääke Käyttää

Denavir on ajankohtainen viruslääkkeitä, jota käytetään toistuvia huuliherpes (herpes labialis) on huulet ja kasvot muuten terveillä aikuisilla. Denavir paikallisesti voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin kuin lueteltu tässä lääkitys oppaan.

Otettu

Levitä Denavir kahden tunnin välein hereillä neljä päivää teidän huuliherpes sormella tai pumpulipuikolla. Pese kädet vedellä ja saippualla estää sitä joutumasta silmiin tai muilla alueilla, estää ärsytystä ja leviämisen estämiseksi herpes-virus.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Denavir on ajankohtainen kerma, joka on ulkoisesti huulet ja kasvot. Älä käytä Denavir limakalvojen suun sisällä, nenän, sukuelinten tai peräsuolen alueilla. Denavir ajankohtainen on FDA raskauden luokan B. Tämä tarkoittaa, että se on todennäköisesti vahingoittaa sikiötä. Älä käytä Denavir ajankohtainen raskauden aikana neuvottelematta ensin lääkärin kanssa. Ei tiedetä, onko Denavir ajankohtainen äidinmaitoon. Älä käytä Denavir ajankohtainen, jos olet rintaruokinnan vauva keskustelematta ensin lääkärin kanssa.

unohtunut Annos

Käytä unohtunut annos heti kun muistat. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota vain seuraava ajoitettu annos.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Vakavia haittavaikutuksia ei ole raportoitu käyttämällä Denavir ajankohtainen. Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen käyttää Denavir ajankohtainen ja keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla ilmenee: päänsärky; paikallinen puutuminen tai pistely, jossa kerma on sovellettu; makuhäiriöt; ihottuma; ärsytystä antokohdassa. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Store kontrolloidussa huoneenlämpötilassa, 20°-25°C (68°-77°) pois kosteutta ja lämpöä.

Yliannostuksen

Yliannostus Denavir ajankohtainen on todennäköisesti uhkaa elämää. Jos liiallinen määrä kermaa on käytetty, tai, jos voidetta on nielty, ota myrkky valvoa vasemmalle tai ensiapuun neuvoja.

Lisätietoja

Älä käytä muita ajankohtaisia lääkkeitä hoitoon samalla alueella niitä samaan aikaan kuin Denavir ajankohtainen, ellei toisin ohjannut lääkäri. Muita lääkkeitä ei ole raportoitu vuorovaikutuksessa Denavir ajankohtainen. Keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin otat muita reseptiä tai over-the-counter lääkkeitä hoidon aikana Denavir ajankohtainen.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään