24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa CELEXA verkossa

Lääke Käyttää

Celexa on luokan huumeita kutsutaan selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät. Celexa vaikuttaa kemikaalien aivot, jotka voivat tulla epätasapainoinen ja aiheuttaa masennusta. Celexa käytetään hoitoon masennus.

Otettu

Celexa tulee kuin tabletti otetaan suun kautta. Se otetaan yleensä kerran vuorokaudessa ja se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Noudata lääkemääräystä etiketissä huolellisesti, ja kysy lääkäriltäsi tai apteekista selittämään osaa et ymmärrä. Ota Celexa täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ota se useammin, että lääkäri on määrännyt. Edelleen ottaa Celexa vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta Celexa ilman, että puhut lääkärisi. Tämä lääke on otettava säännöllisesti muutaman viikon, ennen kuin sen täysi vaikutus tuntuu.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen Celexa, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksasairaus, munuaissairaus, kärsivät kohtauksia, tai kärsivät mania tai itsemurha-ajatuksia. Et ehkä voi ottaa Celexa, tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetellut edellytykset. Älä ota Celexa keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos sinulla on ollut allerginen reaktio tämä lääkitys aiemmin. Celexa on FDA raskauden luokan C. Tämä tarkoittaa, että se ei ole tiedossa, onko Celexa tulee olla haitallista sikiölle. Älä ota Celexa keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana tai voit tulla raskaaksi hoidon aikana. Celexa äidinmaitoon ja saattaa vaikuttaa imetettävään lapseen. Älä ota Celexa keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Ota se heti, kun muistat. Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä yksi menetit ja palaa takaisin normaaliin aikatauluun. Älä ota 2 annosta samanaikaisesti.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Yleisin sivuvaikutus Celexa on seksuaalinen ongelmia miehillä.
Muita mahdollisia haittavaikutuksia ovat:
-pahoinvointi
-kuiva suu
-uneliaisuus
-lisääntynyt hikoilu

Varastointi

Celexa tabletit tulee säilyttää kuivassa paikassa huoneenlämmössä välillä 15&astetta; ja 30°C

Yliannostuksen

Oireet useimmiten mukana Celexa yliannostus, yksin tai yhdessä muiden lääkkeiden ja/tai alkoholin, mukana huimaus, hikoilu, pahoinvointi, oksentelu, vapina, uneliaisuus, ja sinustakykardia. Useammassa harvinaisissa tapauksissa havaitut oireet mukana muistinmenetys, sekavuus, kooma, kouristukset, hyperventilaatio, syanoosi, rabdomyolyysi, ja EKG-muutoksia.

Lisätietoja

Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Celexa saattaa aiheuttaa huimausta. Jos koet huimausta, välttää näitä toimintoja. Käytä alkoholia varovaisesti. Alkoholi voi lisätä uneliaisuutta ja huimaus ottaen Celexa tai vaikuttaa sinun tilaasi.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään