24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa CARISOPRODOL verkossa

Lääke Käyttää

Carisoprodol on lihasrelaksantti, joita käytetään lievittää kipua ja jäykkyys, lihasten kouristukset ja epämukavuus johtuu kanta ja nyrjähdys.

Otettu

Carisoprodol otetaan suun kautta. Aikuisten tavallinen annos Carisoprodol on yksi 350 mg: n tabletti kolme kertaa päivässä ja ennen nukkumaanmenoa. Käyttö potilaille, alle 12-vuotiaille ei suositella. On suositeltavaa, että otat Carisoprodol ruoan kanssa tai maitoa, minimoida todennäköisyys, että olet kärsivät vatsavaivoja seurauksena lääkitystä.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Älä ota Carisoprodol jos sinulla on akuutti ajoittainen porfyria. Ennen Carisoprodol, kerro lääkärillesi, jos sinulla on munuais-tai maksasairaus. Saatat tarvita pienemmän annoksen tai erityinen seuranta-aikana hoidon. Ei tiedetä, onko Carisoprodol vahingoittaa sikiötä. Älä ota Carisoprodol keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Se ei myöskään ole tiedossa, onko Carisoprodol äidinmaitoon. Älä ota Carisoprodol keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva. Carisoprodol ei ole hyväksytty käytettäväksi alle 12-vuotiaille.

unohtunut Annos

Jos unohdat Carisoprodol annoksen, ota se niin pian kuin muistaa, jos se on tunnin tai niin. Jos et muistaa vasta myöhemmin, ohita vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä 'double up' Carisoprodol annostus kiinni.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Carisoprodol saattaa aiheuttaa huimausta, huimaus, ataksia, vapina, levottomuus, ärtyneisyys, päänsärky, masennuksen reaktiot, pyörtyminen, ja unettomuus. Allergiset tai idiosynkraattiset reaktiot joskus kehittyä. Ne ovat yleensä nähnyt määräajassa ensimmäinen ja neljäs annos potilailla, joilla ei ollut aikaisempaa kosketusta lääkkeen. Ihottuma, erythema multiforme, kutina, eosinofilia, ja toistopunoittuma rajat reaktio meprobamaatti on raportoitu Carisoprodol. Vakavia reaktioita on ilmennyt by astmaatikko jaksot, kuume, heikkous, huimaus, angioneuroottinen turvotus, silmien kirvelyä, hypotensio ja anafylaktinen sokki.

Varastointi

Store kontrolloidussa huoneenlämpötilassa 15&astetta;-30°C (59°-86°F). Annostele astiassa.

Yliannostuksen

Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota. Oireita Carisoprodol yliannostus ovat alhainen verenpaine (heikkous, pyörtyminen, sekavuus), vähentynyt hengitys, ja tajuttomuus.

Lisätietoja

Varovainen ajaessasi, käyttäessäsi koneita tai suorittaa muita vaarallisia tehtäviä. Carisoprodol saattaa aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Jos koet huimausta tai uneliaisuutta, jotta nämä toimet. Käytä alkoholia varovaisesti. Alkoholi voi lisätä uneliaisuutta ja huimausta kun käytät Carisoprodol.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään