24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa BUSPAR verkossa

Lääke Käyttää

Buspar käytetään hoitoon yleistynyt ahdistuneisuushäiriö. Lääkäri voi käyttää tätä lääkettä hoitoon muita ehtoja kuin hyvin. Buspar vaikuttaa kemikaaleja aivoissa, että voi olla tulla epätasapainoinen ja aiheuttaa ahdistusta.

Otettu

Ottaa Buspar ruoan kanssa tai maitoa, jos vatsavaivoja ilmenee. On tärkeää ottaa tätä lääkitystä täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Älä nostaa annosta tai ota useammin kuin on määrätty. Oireet alkavat parantaa sisällä 7-10 päivää alkaen tätä lääkitystä. Kuitenkin, se voi kestää 3-4 viikkoa täysi hyöty lääkitys olla näennäinen.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen Buspar, kerro lääkärillesi sairaushistoria, erityisesti: maksan tai munuaisten sairaus, mikä tahansa lääke allergioita. Raja alkoholin saantia, koska se voi lisätä huimauksen ja/tai uneliaisuus vaikutukset Buspar. Käytä varovaisuutta harjoittaa tarkkuutta vaativista esimerkiksi ajaa. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana, ennen kuin käytät tätä lääkettä. Ei tiedetä, onko tämä lääke erittyy äidinmaitoon. Keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin imetät.

unohtunut Annos

Ota seuraava annos heti kun muistat. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin aikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Buspar voi aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta, pyörrytystä, väsymystä, heikkous, vilkkaat unet, unettomuus, ihon kuivuminen, näön hämärtyminen, muuttaa maku-ja hajuaisti, painonnousu, lihasten särky, korvien soiminen, pahoinvointi, ja päänsärkyä. Jos nämä vaikutukset jatkuvat tai pahentaa, ilmoitettava lääkärin. Ilmoita lääkärillesi, jos sinulla ilmenee: epänormaalit liikkeet tai "nykiminen" kasvojen tai kaulan lihaksia, muut pakkoliikkeet tai vapina, masennus, sekavuus, koordinaatiohäiriöt, rintakipu, hengitysvaikeudet. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin.

Varastointi

Säilytä tämä lääkitystä säiliöön se tuli, tiiviisti suljettuna ja poissa lasten ulottuvilta. Säilytä sitä huoneenlämmössä ja pois liikaa lämpöä ja kosteutta (ei kylpyhuone). Heittää pois mitään lääkitystä, joka on vanhentunut tai ei enää tarvita.

Yliannostuksen

Jos yliannostus epäillään, ota yhteyttä paikalliseen myrkkyä control centerin tai hätätilanteen tilaa välittömästi. Yliannostuksen oireita voivat olla pahoinvointi, oksentelu, huimaus, uneliaisuus ja laski pupillin koon.

Lisätietoja

Ennen Buspar kerro lääkärillesi kaikki over-the-counter tai reseptillä lääkkeitä, voit käyttää erityisesti: muita lääkkeitä ahdistuksen tai masennuksen, atsoli-tai makrolidiantibioottien, haloperidoli, huumaavia kipulääkkeiden. Älä syö greippiä tai juo greippimehua, ellei lääkärisi ole neuvonut toisin. Älä aloita tai lopeta minkään lääkkeen ilman lääkärin tai apteekin hyväksynnän.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään