24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa BENTYL verkossa

Lääke Käyttää

Bentyl käytetään lievittää kramppeja tai kouristukset mahassa, suolistossa ja virtsarakon.

Otettu

Noudata lääkärisi ohjeita huolellisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä enemmän usein, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Kerro lääkärille, jos olet tai aiot tulla raskaaksi ennen kuin käytät tätä lääkettä. Tarkista lääkärisi kanssa ennen kuin lopetat tämän lääkkeen käyttämisen . Lääkäri voi haluavat sinun vähitellen vähentää määrä käytät ennen kuin lopetat hoidon kokonaan. Pysähtymättä tämä lääke voi aiheuttaa vieroitusoireita haittavaikutuksia, kuten oksentelua, hikoilua ja huimausta.

unohtunut Annos

Jos et menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohita vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Saatat kokea seuraavia haittavaikutuksia, kun taas Bentyl hoito: sekavuus tai muistin menetys, ummetus, vaikea virtsaaminen, uneliaisuus, suun kuivuminen, nenän, kurkun tai ihon; ja epätavallinen jännitystä, hermostuneisuus, levottomuus tai ärtyneisyys.

Varastointi

Store kontrolloidussa huoneenlämmössä välillä 15o - 30oC (59o - 86). Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Jos epäilet yliannostuksen, hakeudu lääkärin hoitoon. Oireita Bentyl yliannostus voi sisältää: pahoinvointi, oksentelu, näön hämärtyminen, laajentuneet pupillit, kuuma, kuiva iho, huimaus, suun kuivuminen, nielemisvaikeudet.

Lisätietoja

Tämä lääke voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä, ennen kuin sinun aja, käytä koneita tai tee mitään muuta, mikä voisi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole varuillaan ja tarkkana.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään