24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa ATARAX verkossa

Lääke Käyttää

Atarax käytetään oireenmukaista helpotusta ahdistusta ja jännitystä liittyy psychoneurosis ja lisänä orgaanista tauti todetaan, joilla ahdistuneisuus ilmenee.

Otettu

Aikuisille, 50-100 mg / vrk; lapsille alle 6 vuotta, 50 mg / vrk jaettuina annoksina ja yli 6 vuotta, 50-100 mg / vrk jaettuina annoksina.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ei tiedetä, onko tämä lääke erittyy äidinmaitoon. Koska monet lääkkeet ovat niin erittyy, sinun pitäisi käyttää varoen, jos käytät tätä lääkettä raskauden aikana.

unohtunut Annos

Jos et menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohita vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Sivuvaikutuksia saatat kokea Atarax ovat yleensä lieviä ja ohimeneviä luonto: kuiva suu, uneliaisuus.

Varastointi

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Suojata valolta ja kosteudelta. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Yleisin ilmentymä Atarax yliannostus on hypersedation. Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos yliannostus epäillään.

Lisätietoja

Koska uneliaisuutta voi esiintyä käyttää tätä lääkettä, käytä varovaisuutta ajaessaan autoa tai käyttäessään vaarallisia koneita, ottaen Atarax.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään