24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa AMOXICILLIN verkossa

Lääke Käyttää

Amoxil on antibiootti luokan huumeita kutsutaan penisilliiniä. Se taistelee bakteereja kehossa. Amoxil hoidetaan monia erilaisia infektioita, kuten tonsilliitti, keuhkokuume, korvatulehdukset, keuhkoputkentulehdus, virtsateiden infektiot, tippuri, ja infektiot, ihon. Amoxil voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin.

Otettu

Amoxil tulee niin kapseli, pureskeltava tabletti, neste, ja lasten pudota ottaa suuhun. Se otetaan yleensä 8 tunnin välein (kolme kertaa päivässä). Noudata lääkemääräystä etiketissä huolellisesti, ja kysy lääkäriltäsi tai apteekista selittämään osaa et ymmärrä. Ota Amoxil täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärisi on määrännyt. Ravista neste ja lasten tippaa hyvin ennen jokaista käyttöä sekoittaa lääkkeitä tasaisesti. Käytä pullo tiputin mitata annos lapsipotilailla tippaa. Lasten tippaa ja neste voidaan sijoittaa lapsen kielen tai lisätään kaava, maitoa, mehua, vesi, ginger ale, tai muu kylmä neste ja ottaa heti. Tabletit tulisi murskata tai pureskella perusteellisesti, ennen kuin ne niellään. Kapselit tulee niellä kokonaisina ja ottaa täysi lasillinen vettä. Edelleen ottaa Amoxil vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta Amoxil keskustelematta asiasta lääkärisi kanssa.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio toiseen penisilliini tai kefalosporiini, älä ota Amoxil keskustelematta ensin lääkärin kanssa. Ennen kuin otat Amoxil, kerro lääkärillesi, jos sinulla on munuaissairaus, tai mahan tai suoliston sairaus. Amoxil on FDA raskauden luokan B. Tämä tarkoittaa, että se ei odoteta olevan haitallista sikiölle. Amoxil on yleisesti pidetään turvallisena käyttää raskauden aikana. Älä kuitenkaan ota Amoxil keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana tai voit tulla raskaaksi hoidon aikana. Amoxil äidinmaitoon. Vaikka vakavia ongelmia ei ole raportoitu, harvoin, Amoxil voi aiheuttaa hiiva infektio, ripuli tai allerginen reaktio hoitotyön vauvan, vaikka mitään vakavaa haittaa ei ole odotettavissa. Älä ota tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva.

unohtunut Annos

Ota unohtunut annos niin pian kuin muistat, ja ota loput päivän annokset tasaisin väliajoin. Kuitenkin, jos se on melkein aika seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota loput annoksia päivässä, koska suunnattu. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä ellei toisin ohjannut lääkäri.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin, jos sinulla ilmenee vakavia tai verinen ripuli ja vatsan kouristukset hoidon aikana Amoxil. Jos sinulle ilmaantuu jokin seuraavista vakavista haittavaikutuksista, lopeta Amoxil ja hakeudu lääkärin hoitoon tai ota heti yhteyttä lääkäriin: allerginen reaktio (hengenahdistus, sulkeminen kurkun, nokkosihottuma, turvotus huulten, kasvojen tai kielen turvotus; ihottuma; tai pyörtyminen); kohtauksia; tai epätavallista verenvuotoa tai mustelmia. Muut, vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen ottaa Amoxil ja puhua lääkärille, jos koet lievä pahoinvointi, oksentelu, ripuli tai vatsakipu, valkoisia laikkuja kielen (sammas/ hiiva infektio); kutina tai vastuuvapauden, emättimen (emätin hiiva-infektio); musta, "karvainen" kieli tai kipeä suu tai kieli. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä poissa kuumuudesta ja suorasta valosta. Älä säilytä kapseli tai tabletin muodossa Amoxil kylpyhuone, lähellä tiskiallas, tai muissa kosteissa paikoissa. Lämpöä tai kosteutta voi aiheuttaa lääkettä murtaa. Säilytä suun kautta nestemäisessä muodossa Amoxil jääkaapissa, koska lämpö aiheuttaa tätä lääkettä murtaa. Kuitenkin, pitää lääke jäätymiseltä. Noudata ohjeita etiketissä. Älä pidä vanhentuneita lääkkeitä tai lääkettä ei enää tarvita. Olla varma, että kaikki hävittää lääke on pois lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Oireet Amoxil yliannostus voi sisältää lihaskrampit tai heikkous, kipu tai lihasten nykiminen, kipu sormissa tai varpaissa, menetyksen tunne sormissa tai varpaissa, kouristukset, sekavuus, kooma, tai levottomuus. Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos yliannostus epäillään.

Lisätietoja

Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin, jos sinulla ilmenee vakavia tai verinen ripuli ja vatsan kouristukset hoidon aikana Amoxil. Ota kaikki Amoxil, joka on määrätty sinulle vaikka alatte tuntea paremmin. Oireet saattavat alkaa parantaa ennen infektio on täysin käsitelty. Amoxil voi vähentää tehokkuutta ehkäisypillereitä. Jos käytät ehkäisypillereitä, käytä toista ehkäisymenetelmää ottaen Amoxil varmistaa, suojaa toivottujen raskauksien.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään