24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys




Osta ALLEGRA verkossa





Lääke Käyttää

Allegra on tarkoitettu tarkoitettu oireiden lievittämiseen kanssa kausiluonteinen allerginen nuha aikuisille ja lapsille 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Oireet hoitaa tehokkaasti olivat aivastelu, rinorrea, kutina, nenä/maku/kurkku, kutiava/vetistä/punaiset silmät.

Otettu

Allegra on muotoiltu niin kapseli tai tabletti suun kautta. Allegra otetaan yleensä kahdesti päivässä, aamulla ja illalla. Noudata lääkärin ohjeita. Toteutettava kunkin annoksen täysi lasillinen vettä.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Älä ota Allegra jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio siihen. Ennen ottaen tämän lääkitystä, kerro lääkärillesi, jos sinulla on jokin vakava sairaus, kuten sydämen, munuaisten tai maksan sairaus. Et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos sinulla on muita sairauksia. Allegra on FDA raskauden luokan C. Tämä tarkoittaa, että se ei ole tiedossa, onko Allegra vahingoittaa sikiötä. Älä ota tätä lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana. Se ei myöskään ole tiedossa, onko Allegra äidinmaitoon. Älä ota Allegra keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet rintaruokinnan vauva. Allegra ei ole hyväksytty käytettäväksi alle 6-vuotiaille.

unohtunut Annos

Jos et menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohita vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä "double-up" annosta kiinni.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Lopeta Allegra ja hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos sinulla ilmenee allerginen reaktio (hengitysvaikeudet, sulkeminen kurkun, turvotus huulten, kieli, tai kasvot; tai nokkosihottuma). Allergisia reaktioita esiintyy vain harvoin, ja muita vakavia haittavaikutuksia ovat ei todennäköisesti esiinny. Jotkut vähemmän vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä. Edelleen ottaa Allegra ja keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulle tulee pahoinvointia tai vatsavaivoja. Muita sivuvaikutuksia kuin lueteltu tässä voi myös esiintyä. Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Varastointi

Store Allegra kapselit ja tabletit ohjattu huoneen lämpötilassa 20-25°C (68-77°F). Folio-backed läpipainopakkauksissa, joissa on Allegra kapselit ja kaikki tablet-pakkaus tulee suojata liialliselta kosteudelta.

Yliannostuksen

Oireita ja merkkejä Allegra yliannostuksen: huimaus, uneliaisuus ja suun kuivuminen. Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota.

Lisätietoja

Kerro lääkärille kaikista nonprescription ja reseptillä lääkkeitä voit käyttää, erityisesti: MAO-estäjät, tiettyjen verenpainetta lääkkeiden, digoksiinin, ja kaikki adrenaliini-kuten huumeita. Raportin muita lääkkeitä, jotka vaikuttavat sydämen rytmiin. Kysy lääkäriltäsi tai apteekista lisätietoja. Tarkista tarrat huolellisesti kaikki nonprescription tuotteet, kuten yskä-ja-kylmä lääkkeitä, jotka sisältävät antihistamiinit ja tukkoisuutta. Kysy apteekista. Älä ota Allegra useita päiviä ennen allergiatestejä, koska testin tuloksia voidaan vaikuttaa. Älä aloita tai lopeta minkään lääkkeen ilman lääkärin tai apteekin hyväksynnän.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään